discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
lau_bau
- veteran

Salut bah ce mai faci ?????
Da da ......asa este domnu' stradic......
Nu mai deforma te rog mesajele si realitatea....am si eu cateva mulinete amarate si spui la toti.
Pai daca aveam atatea stella mai ziceam ca TP e cea mai buna?4 stii tu ca am.....

-
mynu_cs
- veteran

-
RYOBI scrie:lau_bau scrie:Mai e si aspectul bugetului....
Lasa ca ai trecut tu de la bradia la legalis.....
De la daiwa procyon la ce treci ???
Daca vorbea stradic de daiwa intelegeam ca el e fan dar tie ti au mai explicat si altii ca faci
comparatii aiurea asa ca pescuieste in continuare pe e bay.
Eu vad ca galeria ta e goala asa ca nu stiu zau cine pescuieste pe e-bay sau poate pescuiesti dar degeaba

Pffffff.... asta e maxima... fiecare cum prinde un peste tre sa il lipeasca de monitor ca altfel nu se pune.
Daca nu te lauzi nu existi in pescuit

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
semlecangheorghe
- veteran

razvan cristescu scrie:Oscilatia cu cama de la daiwele moderne este performanta, se apropie f. mult de eficienta oscilatiei cu surub fara sfarsit.La certate hyper custom cand l-am cumparat avea prea multe saibe sub tambur, si pana sa ma prind sa-i scot o saiba punea firul cilindric ,iar cu fir textil subtire mi-a tras cateva peruci la inceput.Am intrebat un prieten care m-a luminat si I-am scos o saiba, iar de atunci pune firul cu conicitate inversa, n-am mai avut nici o problema si uitandu-ma cu atentie,de aproape am remarcat o uniformitate perfecta a asezarii firului pe tambur.La fel mi s-a intamplat cu un Certate 2004 Finesse caruia I-am pus un tambur de Certate 2000, avea doua saibe,una groasa si una subtire care mergeau perfect la tamburul original (2004 finesse).Punea firul (pe tamburul de 2000) lasand gol cam 1,5 mm de la baza tamburului, pana I-am scos saiba subtire si apoi a asezat firul perfect.Aici e toata smecheria la modelele astea, trebuie sa fie nr. de saibe potrivit.Va puteti uita la orice Certate sau Infinity Q (modelele vechi-cele noi nu le-am incercat) si o sa vedeti ce uniform arata firul pe tambur (se vede in special la monofilament).
Tot ce se poate, au am vazut la un prieten un Balistic ,modelul acel cu negru si rosu, penultimul ,care ii aduna firul cu o conicitate mare, si nu a reusit sa o scoata nici din saibe..iar pescuitul cu fire subtiri era un cosmar cu multe peruci..vorbesc de lanasarea unor woblere de balsa, usoare, fara sistem de transfer al greutatii, gen original floating..
Sant de acord ca se poate ca din cama sa scoata o asezare buna a firului, dar este o diferenta intre cama si surub fara sfarsit..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.