Unde gasesc un ABU SUVERAN 2000 nou?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Salut!
Am vazut in magazinul de care tzi-am spus, Razvan C., mulineta Abu Garcia C400 marime 2000. Made in Korea. $165 (la care se adauga cca 15% taxe Canada+Quebec). Era cea mai scumpa mulineta din gama Abu spinning. Nu este Suveran-ul dar este foarte foarte asemanatoare. Are si emblema Abu. Foarte mishto mulineta. M-am jucat putzin cu ea si frana intr-adevar e super-stronga!!!
Am cautat-o si pe net dar n-am gasit nici o urma.
O mulineta cu personalitate!
Am vazut in magazinul de care tzi-am spus, Razvan C., mulineta Abu Garcia C400 marime 2000. Made in Korea. $165 (la care se adauga cca 15% taxe Canada+Quebec). Era cea mai scumpa mulineta din gama Abu spinning. Nu este Suveran-ul dar este foarte foarte asemanatoare. Are si emblema Abu. Foarte mishto mulineta. M-am jucat putzin cu ea si frana intr-adevar e super-stronga!!!
Am cautat-o si pe net dar n-am gasit nici o urma.
O mulineta cu personalitate!
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Nu o vand decat la 200 EU. Are ambi tamburi, nu are nici un defect, merge perfect si nu cred ca se poate gasi de vanzare noua in vre-un magazin.Un prieten a vrut sa isi ia la doi ani dupa ce mi-am luat eu din Ungaria si nu a mai gasit nici in depozit la Budapesta.Alex_ scrie:Ofer 4 milioane daca nu face figuri antireturul si daca trimiti in Bucuresti. Ai ambii tamburi la ea, nu?
Ce am vazut eu facut de ABU dintre modelele noi (2006-2007) mi se par plasticaraie 100%! Cred ca Suveranul e ultimul model facut sa dureze...restul e poezie.