un fir bun
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
un fir bun
am si eu nevoie de un fir BUN, da sa fie bun sa nu pot sa il rup cu mana, un fir de 16 sau de 18, recomadati-mi o firma buna
daca vorbesti de mono , ca sa nu poti rupe cu mana un 0,16 sau 0,18 ar trebui sa ai mana pansata
daca vorbesti de ,,testil'' e altceva dar mai utila ar fi o exprimare in rezistenta nu in diametru
daca vorbesti de ,,testil'' e altceva dar mai utila ar fi o exprimare in rezistenta nu in diametru
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- MARIUS POPA
- veteran
mono clar trabucco spinning si river trout dar nu stiu daca au pe 0,16 parca minim au pe 0,18. la 0,2 sunt de 5 kg/f si la 0,23 e pe 6 Kg/f./
DUPA PAREREA MEA CEL MAI BUN MONO PENTRU ROTATIVE PE CARE AM PUS MANA IN VIATA MEA E RIVER TROUT DE LA TRABUCCO DE 0,23. E singurul care nu se face zob dupa o zi de blinkerit de forta. Are invelis de silicon cea il face usor de aruncat. Puncte negre ca e foarte vizibil dar garantez personal ca pesti nu se sperie de el.
dupa mine sunt cele mai adevarate fire.
crocodile e un brand jaxon parca si la incercat ala pe care scria spinning. E un fir ok dar prea elastic si cu rezistenta mica (adica cu alte cuvinte chiar ordinar dar daca ai multe agatari poate e mai bine sa folosesti unul mai rau si legi de mai multe ori).
DUPA PAREREA MEA CEL MAI BUN MONO PENTRU ROTATIVE PE CARE AM PUS MANA IN VIATA MEA E RIVER TROUT DE LA TRABUCCO DE 0,23. E singurul care nu se face zob dupa o zi de blinkerit de forta. Are invelis de silicon cea il face usor de aruncat. Puncte negre ca e foarte vizibil dar garantez personal ca pesti nu se sperie de el.
dupa mine sunt cele mai adevarate fire.
crocodile e un brand jaxon parca si la incercat ala pe care scria spinning. E un fir ok dar prea elastic si cu rezistenta mica (adica cu alte cuvinte chiar ordinar dar daca ai multe agatari poate e mai bine sa folosesti unul mai rau si legi de mai multe ori).
the angler is catching xxx, not by the lure
- johnnybravo
- Moderator
in ciuda la toate hibele pe care le are deocamdata e singurul care rezista la un blinkerit cu rotativa de 2 in curent puternic in conditii decente pe o durata mai lunga.johnnybravo scrie:sweet dreams! considera-l ca tine la jumate din cat scrie pe rola! trust mesir.JONES scrie:mono clar trabucco spinning si river trout dar nu stiu daca au pe 0,16 parca minim au pe 0,18. la 0,2 sunt de 5 kg/f si la 0,23 e pe 6 Kg/f./
asta cu rezistenta e adevarata dar la 6,7 kg/f daca are un 4 kg e super suficient.
the angler is catching xxx, not by the lure
depinde ce nod si cum il faci. am folosit si eu acest fir si mi s-a parut f. bun.rough boy scrie:River Trout de 0.18 nu are rezistenta la nod prea grozava. L-am folosit cu leader fluorocarbon si se forfaca destul de usor.
acum folosesc Black Bass, tot Trabucco si e super, mai bun deca River Trout.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski