trece toamna...vine iarna...projecte de voblere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 12 Ian 2008, 17:46

importantza lestului!!

deci toti stim k unele voblere trebuiesc lestate, unde se pune, cat de greu, ce tipuri de actiuni ale voblerului se poate obtine din mutarea lestului si cresterea sau descresterea lui

Hai sa va vad care stie, Gene ma astept la raspunsuri bune de la tine, Poate mai intra careva in vorba despre obiectul sportului nostru, si mai lasa cearta de legii :lol:

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 12 Ian 2008, 18:37

eu? :oops: inca caut experimentez... de ex am ajuns la RNG nr 7: fiecare din ele are aceiasi tinta si totusi forma usor diferita. lest diferit si in final evolutie diferita... unele chiar au starnit discutii ( stiti voi care...). si totusi 3 din ele deja au prins pesti( si nu doar unul!) si doar 3 pt ca nu permite vremea... :(
acusi bag unul cu explicatiile de rigoare...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 13 Ian 2008, 10:51

poi atunci cum am putea face sa obtinem aceeasi forma la o serie de 10 vobler, cu lestu ne desuracm, pozitionarea, greutaea, dar totusi depinde si de lemnul pe care il folosim, densitatea lui, ce tip, plop, tei, balsa, fuma...si lista continua, oricare dintre tipurile de lemn enuntate mai sus are o densitate diferita, deci trebuie lestul pozitionat diferit
hai va astept si pe alti, poate ne ajuta cu ideei ceva acolo :roll:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 16 Ian 2008, 21:43

badie 8) cel mai bine e sa te duci acolo unde fac aia wb in fabrica si sa vezi de ce le iasa lor asa de bine :lol:

e vb de masinari care sunt facute ca sa iasa perfect toate wb dupa o matrice iar daca nu iasa wb le arunca :lol: iar tu ca om mai gresesti mai rectifici pana iasa si atunci apar modelele unice care numai tu le ai si nu le mai poate avea nimeni adica "made by you"

ps: eu ti-am zis ca nu iti iasa, asculta de unu care si-a batut capul cu toate prostiile "home made" :lol: :lol:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 25 Ian 2008, 18:50

pt cei care folosesc vopsele spray pt voblere,

ce strat protector dati care sa nu strice eventualele vopsele metelizate?
Ar merge imersate intr-un lac pe baza de apa?

gyly
junior
junior

Mesaj de gyly » 25 Ian 2008, 21:54

Da. Dar fa o proba intai. Mai e un lac pentru piatra,foarte subtire si e la fel de scump ca cel pe baza de apa. Cel mai indicat e sa-i faci " baie" , dar sa fie dilutia buna....si vezi unde le usuci !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Ian 2008, 22:49

uite mah, si eu care incepusem sa cred k nu se mai baga nimeni in discutia asta, credeam k ati renuntat la lure building, sau nu vretzi sa impartasitzi sfaturi, pareri, si ponturi :wink:

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 29 Ian 2008, 15:22

uite asta e lacuit cu lac pe baza de apa. nu a atacat deloc vopseaua.
http://www.rapitori.ro/forum/album_pic.php?pic_id=5175
totusi pare sa protejeze mai putin fata de dintii cumatrii :(

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 29 Ian 2008, 22:09

ed scrie:badie 8) cel mai bine e sa te duci acolo unde fac aia wb in fabrica si sa vezi de ce le iasa lor asa de bine :lol:

e vb de masinari care sunt facute ca sa iasa perfect toate wb dupa o matrice iar daca nu iasa wb le arunca :lol: iar tu ca om mai gresesti mai rectifici pana iasa si atunci apar modelele unice care numai tu le ai si nu le mai poate avea nimeni adica "made by you"

ps: eu ti-am zis ca nu iti iasa, asculta de unu care si-a batut capul cu toate prostiile "home made" :lol: :lol:
tiam zis eu k te pun pe felie cu filmele de la fabrica Rapala din estonia, mai nitzica rabdare k ti le dau cadou sa salivezi frumos

gyly
junior
junior

Mesaj de gyly » 29 Ian 2008, 22:33

...vreau si io' ! :?

Scrie răspuns