trece toamna...vine iarna...projecte de voblere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 21 Sep 2007, 15:00

pentru efectul "solzi" merge cu o bucata de perdea peste care se pulverizeaza vopseaua, dar sigur stiai asta :wink:
mai gasiti materiale interesante pe :
www.koederdesign.de
www.barschalarm.de

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Sep 2007, 17:30

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Sep 2007, 19:46

cristi.v scrie:pentru efectul "solzi" merge cu o bucata de perdea peste care se pulverizeaza vopseaua, dar sigur stiai asta :wink:
mai gasiti materiale interesante pe :
www.koederdesign.de
www.barschalarm.de
mai sunt si solzii in relief :wink: aceia se pbtin cu o plasa lipita dedesubt cu poxipol si apoi aplici folie de staniol autadeziva pe care o presezi cu dehstu, am incercat io ceva vezi la galerie , nui chiar reusita poza dar pe real arata mai bine :)

P.S> da' berea undei....undeii bereeeeeeaaaaaaaaaaa :?:

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 22 Sep 2007, 09:59

Nu e prea groasa folia autoadeziva? Daca tot lipesti plasa cu poxipol, de ce nu vii imediat(depinde de viteza de intarire) cu folie normala de staniol?
Scapi de grija dezechilibrarii(intr-o anumita masura).
Si mai e o chestie: poti lipi doar folia de staniol, dupa care cu un punctator rotunjit la capat poti trasa singur conturul solzilor, mai mari sau mai mici, nu depinzi de marimea ochiurilor plasei.

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 22 Sep 2007, 10:06

Am gasit cateva materiale faine pe net, la nemti, sper ca saptamana asta sa am timp sa le traduc. Cred ca ar fi foarte folositoare. Ce-i drept nu gasesti informatii strict "confidentiale", dar per anamblu, sunt foarte detaliate.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Sep 2007, 12:20

cristi.v scrie:Am gasit cateva materiale faine pe net, la nemti, sper ca saptamana asta sa am timp sa le traduc. Cred ca ar fi foarte folositoare. Ce-i drept nu gasesti informatii strict "confidentiale", dar per anamblu, sunt foarte detaliate.
interesant,hai cu le ca la germana mea.........ma uit ca vitelul la calendar pe siteurile nemtesti :D
cat priveste solzii facuti pe staniol,am vazut pe un site italian ca ii facea cu rotita de la bricheta :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 24 Sep 2007, 10:19

cat priveste solzii facuti pe staniol,am vazut pe un site italian ca ii facea cu rotita de la bricheta
ai un link sa vedem si noi?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Sep 2007, 05:24

se pare k am sa imi fac un popper...si un walk za dowg...acum ramane de vazut..dar popper-ul obligatoriu...

Ps: atzi remarcat rezultate mai bune la popper cu burta alba...adica pe burta sa aiba culoare alba????......mie unu asa mi se pare...am avut mai multe atacuri la asemenea poppere...dar din pacata...sa gasit o dintzoasa sa ma lase fara el.....toata lumea stie k atacurile la popper sun in proportie de 40% reusite..(daca nu mai putin) si aveam struna prea scurta...(deh...mereu patzesc cate ceva)....si ma lasat fara el...Oarba Dreaaq daca vedea si ea mai bine ataca unde trebuie. :lol:

Acum astept raspuns.... :wink:

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 25 Sep 2007, 06:54

Asta am observat si eu, are si o explicatie naturala, pestisorii au burta mai alba decat restul corpului, dar mai e o chestie, pentru un contrast mai bun cu luciul apei si cu reflectia soarelui in pelicula, mai poti folosi poppere sau walk the dog cu burta neagra, eventual cu ceva dungulite albe. Vezi faimosul Zara Spook, ce a dezvoltat destul de bine acest patern.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Sep 2007, 19:13

a incercat cineva sa i ataseze la un vobler coada...adica sa i puna coada :lol: asemanator twistere-lor???

Scrie răspuns