TR4 sau Tr12??
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Eu pescuiesc cu TR-4 de vre-un an si deocamdata is f multumit de el.Jiguri 7-10 grame ok,la voblere,linguri mi se pare cel mai fain, e fast dar permisiv pe varf(fiind atat de subtire) rezerva de putere ok,cel mai mare peste scos de mine cu el a fost o stiuca pe la 3 kg cu care nu prea s-a fortat
C&R
...deci, ce te-a nemultumit, in fond?Spartacus scrie:nu, de regula pescuiesc cu artificiale in zona 4-16 g, cu 20+ g chiar nu prea am unde sa dau (zona Suceava, Siret). am incercat niste lanseuri lungi cu un 18 g, peste umar, si pare totusi cam mult... am scris ce am scris, ca un mini rezumat la ce s-a scris 'negativ'pe forum. poate sunt eu obisnuit cu o actiune mai moderata...
nu i-as spune nemultumire. in afara de actiunea poate putin prea fast pt mine (pt. care nu am nici o scuza, e specificata expres si pe siteuri
) pare o lanseta ok pt ce a fost proiectata, adica pt o plaja mai larga... practic am folosit o prea putin, in sensul ca pestii nu prea au incercat-o.
sunt doar putin contrariat de reviewurile mai putin favorabile (cu putine exceptii, in special cele ale lui T.Adrian)

sunt doar putin contrariat de reviewurile mai putin favorabile (cu putine exceptii, in special cele ale lui T.Adrian)

- stefanflorin
- veteran