TR4 sau Tr12??
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
incearca asta si nu-ti pare raudrazvan scrie:dar ce sa i-au pt salau pana in 300 de lei. [...] ma gandeam sa mai aud o parere ceva

http://www.monstru.ro/lansete-dam/202-l ... 4-42g.html
la banii astia e unaa dintre cele mai bune lansete de salau de pe piata. in plus actiunea fast iti permite si cate un vobler cu ceva extrafast (gen Pulse ) mai greu cu nalucile reactive.
dam
Salutare!Despre asta ai vreo idee?
http://www.monstru.ro/lansete-dam/199-l ... 7-28g.html
Bat dintr-o bucata.Am un calyber 2.28m putere21-56 cu care dau la stiuci cu jiguri 28-50 grame si sunt super multumit,p-asta mica o vreau pentru barca la salau cu jig intre 5si14 maxim
http://www.monstru.ro/lansete-dam/199-l ... 7-28g.html
Bat dintr-o bucata.Am un calyber 2.28m putere21-56 cu care dau la stiuci cu jiguri 28-50 grame si sunt super multumit,p-asta mica o vreau pentru barca la salau cu jig intre 5si14 maxim
- kingofbeasts
- veteran
din pacate pe asta mic 7-28 dintr-o bucata n-am avut ocazia sa pun mana si nu pot sa-ti dau nici un sfat (decat teoretic eventual). din pacate nici eu nu am ocazia sa testez sau macar sa pipai atitea echipamente pe cat mi-as dori (si nici nu cred ca as avea timp) asa ca in mare parte opiniile imi sunt limitate de buget (al meu si al altor prieteni pescari) . poate ca pe viitor se va face undeva si un showroom D.A.M (preferabil aproape de Sibiu daca nu chiar in Sibiu
) si atunci se va schimba situatia.

dar cine te opreste sa faci asta??kingofbeasts scrie:............. poate ca pe viitor se va face undeva si un showroom D.A.M (preferabil aproape de Sibiu daca nu chiar in Sibiu![]()
) si atunci se va schimba situatia.
fao tu personal sau impreuna cu un prieten si astfel ti-ai indeplini visul iar DAM-ul ar avea cel mai bun reprezentant in teritoriu

ai cele mai bune referinte pana acuma

- kingofbeasts
- veteran
pe moment am retineri pentru ca s-ar putea sa parasesc teritoriul .
daca totusi raman poate cine stie ....
realist vorbind insa si daca raman o sa am o problema de natura bugetara care ma va tine in sah la capitolul business
iar nemtii de la D.A.M deocamdata inca se mai concentreaza pe recucerirea pietei din vestul Europei si investesc cu precadere pe directia aia.
multam' oricum pentru votul de incredere , s-a notat (in dreptul lui o
) 

realist vorbind insa si daca raman o sa am o problema de natura bugetara care ma va tine in sah la capitolul business

multam' oricum pentru votul de incredere , s-a notat (in dreptul lui o

E o constatare incorecta as zice eu.Spartacus scrie:sunt curios cam pt ce s-ar preta in mod real TR4 ul asta, pe care l-am luat si eu de vreo 2 saptamani (cel ce 2,4 m, sa nu zic 8-45 g ca actiunea e pusa aiurea).din ce citesc, pt salau doar voblere, avat nu, stiuca nu,biban si clean clar nu..
e mai mult o constatare, nu neaparat o intrebare.
8-45 e o actiune foarte generoasa care chiar e destul de aproape de adevar.
Eu am pescuit cu el jiguri de 9-12 grame chiar placut, chiar daca sunt alte bete care ii stau in fata, iar pentru avat de exemplu e sublim pentru cine nu isi permite skeet reese sau mai stiu eu ce.
TR4 de 2.40 si 8-45g iti arunca thrillul de 9 cm fantastic de departe fara sa stai cu frica ca fortezi batul catusi de putin.
Pe deasupra, am dat si sub limita de 8g cu el cu rotative si oscilante fara sa imi fie deloc greu. Daca adaptezi firul folosit la greutatea nalucii, o sa ramai surprins de versatilitatea lansetei.
Desigur, daca pui ca ghiolbanul fir de 15-20 lb si incerci sa arunci 8-10g, nu e batul bun.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.