Topic pentru incepatori !!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Stiuca: eu folosesc Tubertini ,
Clean tot Tubertini, insa vreau sa-mi iau si un Trabucco ca tot i asa de laudat.
Insa am agatat vobleru la 1 m de mal, si cu fir de 0,18 , Tubertini , si lanseta de 90 lei, am tras ca nebunu cate incet ,cate incet, sa vad cat rezista... Si era sa-mi puste lanseta, Foarte bune firele de la Tubertini,. Nu credeam ca un fir de 0.18 se rupe asa de greu.
Fir de 0.18 tubertini, 25 lei. - clean
Fir 0.25 tubertini 23 lei - stiuca
Clean tot Tubertini, insa vreau sa-mi iau si un Trabucco ca tot i asa de laudat.
Insa am agatat vobleru la 1 m de mal, si cu fir de 0,18 , Tubertini , si lanseta de 90 lei, am tras ca nebunu cate incet ,cate incet, sa vad cat rezista... Si era sa-mi puste lanseta, Foarte bune firele de la Tubertini,. Nu credeam ca un fir de 0.18 se rupe asa de greu.
Fir de 0.18 tubertini, 25 lei. - clean
Fir 0.25 tubertini 23 lei - stiuca
- rookie4ever
- utilizator constant
Salutare!
Eu dau cu de asta(Siglon F) de 4 lb la biban si sunt multumit. Oricum de la Sunline gasesti mai multe tipuri de mono pe piata noastra, decat de textil (de la ei)
offtopic...
A dat careva cu voblere (sau jiguri) pentru calamar la salau
Nu vad cum s-ar putea intepa pestii, adica cum ar ramane in carlig, dar nu am intrebat daca ati si prins
Numai bine!
Eu dau cu de asta(Siglon F) de 4 lb la biban si sunt multumit. Oricum de la Sunline gasesti mai multe tipuri de mono pe piata noastra, decat de textil (de la ei)

offtopic...
A dat careva cu voblere (sau jiguri) pentru calamar la salau

Numai bine!
pai de ce in magazine online?, eu cand am mers in magazin, am vorbit cu un Om care mi-a zis chiar sincer, ce cumpara unii pentru spinning, si asa am ajuns la Tubertini, chit ca nu am mai auzit de el niciodata pana atunci.Besliu scrie:bun dar unde gasesc firul asta ca in magazinele online din bucuresti nu au asa ceva
Dute prin magazine si intreaba cauta, ce specie vizezi in primul rand ?,
Clean ? , Stiuca ?, Salau ? , Avat ? ...
Nu am vazut daca ai scris ce peste vizezi, daca ai scris imi cer scuze.
PS: daca in Bucuresti nu gasesti, eu ma fac POPA.