discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
jonah
- veteran

e de neuitat! si acum imi rasuna in cap ......

.
-
ULK
- veteran

stefanflorin scrie:
ONTOPIC: cel mai nesenzitiv bat (ma refer la cele care se vor de jig nu la d-alea de oblete) mi s-a parut Maver Stralis Spigot (dar si aici parerile sunt impartite).
Impartite bine de tot....ca nu este cel mai senzitiv bat subscriu....dar cel mai nesenzitiv care vor sa fie de jig???????? Total fals. Cu fir textil, este chiar prea senzitiv, in sensul ca "te loveste" chiar prea tare la orice mic obstacol...la ce facea referire Musti...nu diferentiaza bine semnalele...Te electrocuteaza si la nimicuri.
Sunt curios pe ce te bazezi cand afirimi , ce ai scris mai sus?
Unde ai dat cu batul , fir, naluca, substrat?...Chiar intreb din curiozitate,nu doresc sa polemizez de dragul de a ne contrazice

-
Adelin
- Moderator

Pt postare de info false se poate lua BAN...aici sau pe orice alt forum, nu conteaza unde postezi...info falsa e tot info fasa !
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
ULK
- veteran

Banu' se face altfel...dar "unii": nu si nu...ei asa vor sa se inbogateasca

-
Chief
- veteran

-
Bine bine, info false de natura sa aduca atingere vreunei valori, vreun prejudiciu sau cu scopul de a dezinforma si induce in eroare intentionat presupun, cum face Fan, nu ca ma scap io aici si zic ca o am de 25 iarna, cum zicea un domn coleg, s-apoi iau ban ca era numa 23 si faze dinastea nasoale.
On-topic: La cel mai nesenzitiv batz trebuie sa mentionez alunul cu arbore cotit si frasinul high-modulus, avantajul detinatorilor e totusi ca ei au "mana", deci se compenseaza.
-
rine
- veteran

Chief scrie: nu ca ma scap io aici si zic ca o am de 25 iarna, cum zicea un domn coleg, s-apoi iau ban ca era numa 23 si faze dinastea nasoale.
On-topic: La cel mai nesenzitiv batz trebuie sa mentionez alunul cu arbore cotit si frasinul high-modulus, avantajul detinatorilor e totusi ca ei au "mana", deci se compenseaza.
poti s-o ai si de 20 daca ai "mana" cum bine spuneai

-
Chief
- veteran

-
Exact! Merge si una de 6''6''' sau 7'', sa fie senzitiva...
-
razvan m.
- veteran

-
Cred ca cele mai nesenzitive lansete cu care am pescuit erau Sportex-urile din gama Kev. Si scumpe ca dracu' ! Dar mama, mama ce bune le mai vedeam....

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
stefanflorin
- veteran

ULK scrie:
Sunt curios pe ce te bazezi cand afirimi , ce ai scris mai sus?
Unde ai dat cu batul , fir, naluca, substrat?...Chiar intreb din curiozitate,nu doresc sa polemizez de dragul de a ne contrazice

ma bazez pe faptul ca in timp ce eu dadeam cu pulse si jig de 17g intr-un lac de acumulare pe Olt, fund tare, curent, colegul meu dadea cu aceasta joarda mult laudata de la Maver, pe acelasi gramaj, si se vaita ca nu simte jigu, asta in conditii de vant, deci burta pe fir. Am incercat-o sa vad cu puii mei nu simte cu ditai jigu si intr-adevar, semnalul era foarte slab, aproape inexistent (posibil din cauza firului PP cu care pescuia). Am mai pescuit cu aceiasi joarda pe un lac, aici substrat tare combinat cu moale, la fel informatie foarte mica. Asta a fost concluzia mea dupa lanseurile (suficient de multe) pe care le-am facut. SHOOT ME!
PS: procyon>Stralis spigot

Urasc atarnatorii!
-
ULK
- veteran

Nu te shoot-uiesc

...dar nici nu pot sa te cred.
De care Maver zici? Ce gramaje? . Lungime?