e de neuitat! si acum imi rasuna in cap ......Adelin scrie:Fir-ai anaibi de fiara....oaie nemernicajonah scrie: p.s.: mai tii minte replica => fir-ai a naibii de fiara ...oaie nemernica !!![]()
alt p.s.: la ciobanie cu prietenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am uitat mai, esti tare dau o bere pt asta
![]()
![]()
Auzi mai cum isi injura ciobanul mioara, zici ca eram in "Mioritza", unde autorul anonim pune in evidenta dragostea ciobanului V oaie.
....oaia care-i da laptele zi de zi cu care el face banu ca sa faca pu.la mare la birtul din sat....Fir-ai anaibi de fiara....oaie nemernica
TOP - bete nesenzitive
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Impartite bine de tot....ca nu este cel mai senzitiv bat subscriu....dar cel mai nesenzitiv care vor sa fie de jig???????? Total fals. Cu fir textil, este chiar prea senzitiv, in sensul ca "te loveste" chiar prea tare la orice mic obstacol...la ce facea referire Musti...nu diferentiaza bine semnalele...Te electrocuteaza si la nimicuri.stefanflorin scrie: ONTOPIC: cel mai nesenzitiv bat (ma refer la cele care se vor de jig nu la d-alea de oblete) mi s-a parut Maver Stralis Spigot (dar si aici parerile sunt impartite).
Sunt curios pe ce te bazezi cand afirimi , ce ai scris mai sus?
Unde ai dat cu batul , fir, naluca, substrat?...Chiar intreb din curiozitate,nu doresc sa polemizez de dragul de a ne contrazice
Bine bine, info false de natura sa aduca atingere vreunei valori, vreun prejudiciu sau cu scopul de a dezinforma si induce in eroare intentionat presupun, cum face Fan, nu ca ma scap io aici si zic ca o am de 25 iarna, cum zicea un domn coleg, s-apoi iau ban ca era numa 23 si faze dinastea nasoale.
On-topic: La cel mai nesenzitiv batz trebuie sa mentionez alunul cu arbore cotit si frasinul high-modulus, avantajul detinatorilor e totusi ca ei au "mana", deci se compenseaza.
On-topic: La cel mai nesenzitiv batz trebuie sa mentionez alunul cu arbore cotit si frasinul high-modulus, avantajul detinatorilor e totusi ca ei au "mana", deci se compenseaza.
poti s-o ai si de 20 daca ai "mana" cum bine spuneaiChief scrie: nu ca ma scap io aici si zic ca o am de 25 iarna, cum zicea un domn coleg, s-apoi iau ban ca era numa 23 si faze dinastea nasoale.
- stefanflorin
- veteran

ma bazez pe faptul ca in timp ce eu dadeam cu pulse si jig de 17g intr-un lac de acumulare pe Olt, fund tare, curent, colegul meu dadea cu aceasta joarda mult laudata de la Maver, pe acelasi gramaj, si se vaita ca nu simte jigu, asta in conditii de vant, deci burta pe fir. Am incercat-o sa vad cu puii mei nu simte cu ditai jigu si intr-adevar, semnalul era foarte slab, aproape inexistent (posibil din cauza firului PP cu care pescuia). Am mai pescuit cu aceiasi joarda pe un lac, aici substrat tare combinat cu moale, la fel informatie foarte mica. Asta a fost concluzia mea dupa lanseurile (suficient de multe) pe care le-am facut. SHOOT ME!ULK scrie: Sunt curios pe ce te bazezi cand afirimi , ce ai scris mai sus?
Unde ai dat cu batul , fir, naluca, substrat?...Chiar intreb din curiozitate,nu doresc sa polemizez de dragul de a ne contrazice
PS: procyon>Stralis spigot
Urasc atarnatorii!