Eu am 2buc, pe care le pot barfi pt ca am pescuit cu ele mult:
1. Trabucco sau CaptureLure - Modelul SS-68MH 1/4-1 oz - un bat cu care nu am sesizat muscatura unui salau de 10kile si a altora care au urmat de 7, 5, 4 kili....culmea e ca cei mai mari salai de anul trecut i-am luat cu acest batz...drept pt care am zis: " ma pish in ea de senzitivitate, daca e batz cu bulan..."
2. E21 Carot stix 7' 1/4 5/8 oz - primit cado'( altfel nici nu putea intra in arsenalul meu) e o lanseta pt voblere.Primita inainte de etapa de salau de la Sarulesti, mi-am incalcat regula de a nu intra in concurs cu un bat pe care nu-l cunosc....gresala a fost platita, nu stiu cati salai am scapat pt ca nu am simtit muscaturile, dar stiu ca am scos 2 de 400gr la barca fara sa stiu ca am peste in carlig....greu de crezut, dar adevarat.
Vreau sa zic ca e o lanseta excelenta pt peste mare si foarte mare, mrene de 2-5 kile le face muci in cateva minute in curent de turbina, nu mai vorbim de partide in care fitofagi la metru au pus-o la incercare si le-a facut fatza...decat ca nu simti tzacul.