TOP - bete nesenzitive

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 30 Ian 2011, 23:15

stefanflorin scrie:
jonah scrie:de departe locul 1= Daiwa Procyon ! un bat atat de laudat pe acest forum nu e decat o ghioaga ordinara numai buna de batut covoarele :wink:
Daca dai pe namol nu o sa simti tu nimic nici cu mama JDM-ului. Eu l-am pescuit pe al meu ex la greu si chiar nu inteleg cum poti sa zici ca nu e senzitiv...am dat si cu 7 g cu el, am dat si cu 21, mi s-a parut super ok. Altele sunt lipsurile la batul asta. Ala de 7-21 e asa cum trebuie.
ONTOPIC: cel mai nesenzitiv bat (ma refer la cele care se vor de jig nu la d-alea de oblete) mi s-a parut Maver Stralis Spigot (dar si aici parerile sunt impartite).
ce sa fac frate ! ? mie pur si simplu nu mi-a placut ! dezamagire totala :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Ian 2011, 23:19

pa maver stralis spigot ala, tocmai il lauda unii la topicu de cele mai senzitive betze

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 80&start=0

bine el e pentru gama low cost, dar totusi :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Ian 2011, 23:22

Eu am 2buc, pe care le pot barfi pt ca am pescuit cu ele mult:

1. Trabucco sau CaptureLure - Modelul SS-68MH 1/4-1 oz - un bat cu care nu am sesizat muscatura unui salau de 10kile si a altora care au urmat de 7, 5, 4 kili....culmea e ca cei mai mari salai de anul trecut i-am luat cu acest batz...drept pt care am zis: " ma pish in ea de senzitivitate, daca e batz cu bulan..." :lol:

2. E21 Carot stix 7' 1/4 5/8 oz - primit cado'( altfel nici nu putea intra in arsenalul meu) e o lanseta pt voblere.Primita inainte de etapa de salau de la Sarulesti, mi-am incalcat regula de a nu intra in concurs cu un bat pe care nu-l cunosc....gresala a fost platita, nu stiu cati salai am scapat pt ca nu am simtit muscaturile, dar stiu ca am scos 2 de 400gr la barca fara sa stiu ca am peste in carlig....greu de crezut, dar adevarat.
Vreau sa zic ca e o lanseta excelenta pt peste mare si foarte mare, mrene de 2-5 kile le face muci in cateva minute in curent de turbina, nu mai vorbim de partide in care fitofagi la metru au pus-o la incercare si le-a facut fatza...decat ca nu simti tzacul. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 30 Ian 2011, 23:26

Adelin scrie:

2. E21 Carot stix 7' 1/4 5/8 oz - primit cado'( altfel nici nu putea intra in arsenalul meu) e o lanseta pt voblere.Primita inainte de etapa de salau de la Sarulesti, mi-am incalcat regula de a nu intra in concurs cu un bat pe care nu-l cunosc....gresala a fost platita, nu stiu cati salai am scapat pt ca nu am simtit muscaturile, dar stiu ca am scos 2 de 400gr la barca fara sa stiu ca am peste in carlig....greu de crezut, dar adevarat.
Vreau sa zic ca e o lanseta excelenta pt peste mare si foarte mare, mrene de 2-5 kile le face muci in cateva minute in curent de turbina, nu mai vorbim de partide in care fitofagi la metru au pus-o la incercare si le-a facut fatza...decat ca nu simti tzacul. :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahaha ! eram in stanga ta la concurs cand dadeai cu morcovul ! moama ce mai injurai cand scapai shalaii :lol: :lol: :lol: :lol: .

p.s.: mai tii minte replica => fir-ai a naibii de fiara ...oaie nemernica !! :lol: :lol:

alt p.s.: la ciobanie cu prietenie

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Ian 2011, 23:32

Sa vezi scandaluri la topicul asta, or sa apara unii sazica: ba! batzul ala e senzitiv, esti tu nesimtit si dinalea. Mi si frica sa scriu ceva de vreun Evergreen... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 30 Ian 2011, 23:33

ai grija la info false :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Ian 2011, 23:35

:?: ca io :roll: si nu :idea:

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Ian 2011, 23:40

jonah scrie: p.s.: mai tii minte replica => fir-ai a naibii de fiara ...oaie nemernica !! :lol: :lol:

alt p.s.: la ciobanie cu prietenie
Fir-ai anaibi de fiara....oaie nemernica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am uitat mai, esti tare dau o bere pt asta :lol: :lol: :lol: Auzi mai cum isi injura ciobanul mioara, zici ca eram in "Mioritza", unde autorul anonim pune in evidenta dragostea ciobanului V oaie.
....oaia care-i da laptele zi de zi cu care el face banu ca sa faca pu.la mare la birtul din sat....Fir-ai anaibi de fiara....oaie nemernica
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Ian 2011, 23:42

@ Jonah Sa nu pun io info false? P.S. Ar trebui sa-ti pui "J" MARE :lol: :lol:

Auzi la ei, "fiara"... bozmeg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 30 Ian 2011, 23:43

Chief scrie: P.S. Ar trebui sa-ti pui "J" MARE :lol: :lol:

:lol:
ete na ! sa zica domnu' coleg Leba ca m-am luat dupa el ? :lol:

Scrie răspuns