Textile...din grupa a doua
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Textile...din grupa a doua
Ce ziceti de textilele ieftine genul CarbonX, Corastrong, Climax, Mustad Ultra Braid, Sufix Herculine etc?
Folositi asa ceva?
Folositi asa ceva?
- hunting_fish
- veteran
Nope! Dar cand o rola de PowePro de 135 m e 6-7oo.ooo, de ce te mai uiti la altele? Si PP stii ca e super-ok. Ma rog, nu e super-specializat, exista si Fireline Smoke, Spidrwire Ultracast, etc.
Oricum o rola de PP o poti imparti in doua, si o folosesti 2-3 sezoane. Iti vine 2-3oo.ooo lei/sezon. E mult???

Oricum o rola de PP o poti imparti in doua, si o folosesti 2-3 sezoane. Iti vine 2-3oo.ooo lei/sezon. E mult???

Re: Textile...din grupa a doua
am corastrong 0,12 si de 0,18 il folosesc la linguri grele unde nu se preteaza mono. NU IL FOLOSESC LA NALUCI SUB 8 GRAME.fsandor scrie:Ce ziceti de textilele ieftine genul CarbonX, Corastrong, Climax, Mustad Ultra Braid, Sufix Herculine etc?
Folositi asa ceva?
Se decoloreaza usor si e nu rotund deloc. Dar isi face treaba mai ales daca il folosesti pe mulinete bune.
ORICUM AIA CU O ROLA DE TEXTIL PESCUIESTI 2-3 ANI E POVESTE CEL PUTIN IN CAZUL MEU. FARA SUPARARE.
the angler is catching xxx, not by the lure

Corastrong am folosit acum cativa ani ... era mult mai gros decat scria pe rola dar rezistent, l-am folosit in special cu linguri la stiuca pentru ca aveam nevoie sa scot oscilantele din ragalii sau cu tot cu ragalii

Da e adevarat treaba nemteasca daca ti se agata in pom tragi pomul
Am tras odata cu 100 kg forta de am inceput sa sune firul pana am dezagatat o ancora infipta intr-o mizerie pe fundul apei.
Dar la voblere mici nu m-as incumeta cu el ca are tendinta nativa sa faca peruci.
Am tras odata cu 100 kg forta de am inceput sa sune firul pana am dezagatat o ancora infipta intr-o mizerie pe fundul apei.
Dar la voblere mici nu m-as incumeta cu el ca are tendinta nativa sa faca peruci.
the angler is catching xxx, not by the lure
hunting_xxx scrie:Nope! Dar cand o rola de PowePro de 135 m e 6-7oo.ooo, de ce te mai uiti la altele? Si PP stii ca e super-ok. Ma rog, nu e super-specializat, exista si Fireline Smoke, Spidrwire Ultracast, etc.
Nu e mult, dar ma gandeam ca de ce sa dau o suma pentru un bun care poate fi cumparat la jumatate de pret. Nu spun ca PowerPro=CarbonX dar totusi, e doar un fir

-
- veteran