discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
hunting_fish
- veteran

sir.Johnes
Eu ma refeream la faptul ca rola de 135m O IMPARTI IN DOUA si pui cate 70 m pe cate un tambur. Si daca nu pescuiesti pe rauri jegoase, ci in ape limpezi si nu dai la somn ci dai la un clean, biban sau stiuca, sau avat si daca nu ai domiciliul pe malul apei sa pescuiesti zilnic, poti pescui lejer un sezon, sau un an. Pt. anul urmator ai cea de-a doua jumatate, capisco? Asta era ideea mea cand ziceam ca pescuiesti 2 ani cu o rola de PowerPro.
fsandor
Cum zicea HellRAISER, dai un ban dar stai in fatza. De ce sa dai un ban pe un fir care nu e asa de ok, si i se duc repede calitatile? Si poate ai si alte surprize neplacute! Poa` sa iti intre si somn pe un rau pe care dai la avat cu un Original Floating de 7 cm... Intelegi ? In cazul asta ar fi bine sa fii pregatit, nu?

-
Stefan Tudose
- Moderator

O alta varianta este sa intorci firul invers, folosind in urmatorul sezon capatul celalalt al firului, care e practic neuzat.
-
JONES
- veteran

-
[quote="hunting_xxx"]sir.Johnes
Eu ma refeream la faptul ca rola de 135m O IMPARTI IN DOUA si pui cate 70 m pe cate un tambur. Si daca nu pescuiesti pe rauri jegoase, ci in ape limpezi si nu dai la somn ci dai la un clean, biban sau stiuca, sau avat si daca nu ai domiciliul pe malul apei sa pescuiesti zilnic, poti pescui lejer un sezon, sau un an. Pt. anul urmator ai cea de-a doua jumatate, capisco? Asta era ideea mea cand ziceam ca pescuiesti 2 ani cu o rola de PowerPro.
Din pacate sunt in situatia specificata de tine.
Am domiciliul pe malul apei si pescuiesc pe un rau care din pacate e cam tot timpul jegos (muresul). Nu dau la somn dar cred ca daca primele doua sunt adevarate restul numai conteaza.
In rest iti dau dreptate. SIncer sunt invidios pe toti care au parte de partide de pescuit pe ape curte si nepoluate.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
BygDaddy
- senior

cine ?
unde ape urate? ca asa vrea si io

L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
old_radu
- veteran

Am luat CarbonX pentru ca era intr-o promotie impreuna cu alte scule.
Concluzia:-nu merita...
Sa aveti... ape curate !

-
hunting_fish
- veteran

fsandor
Pana la urma ce ti-ai luat? Taci ca porcu`n cucuruz si noua nu ne zici nimic!

Si noi ne polemizam si discutam pe langa topic.. Uite, am aflat si domiciliul lui sir.Johnes : a doua salcie pe malul drept la kilometrul 37 al Muresului..... Si tu nimic! Asteptam raspuns!!!
sir.Johnes
mai avem si noi vreo 2-3 balastiere cu apa curata, dar AJVPS Arad populeaza cu rapitor, de te enerveaza, iti dai seama!

Stima!

-
fsandor
- utilizator constant

Pai citesc parerile voastre, dupa care asimilez noile cunostinte, iar in cunostinta de cauza initiez procedura de cumparare.
Vroiam sa stiu daca prapastia calitativa intre PP si CarbonX e chiar atat de adanca. Si nu prea imi vine sa inec de exemplu un PP portocaliu in apele menajere ale Muresului...
-
hunting_fish
- veteran

Foarte corect! Dar nu cred ca Muresul in zona voastra e mai jegos ca la Deva sau Arad.. Asta nu cred!!!
Dar poti sa faci un sacrificiu, sa iti suni contabilul sa aloce 35o.ooo pe an pt o juma de rola de PowerPro V E R D E. De exemplu. Si de inceput.
Ca mai apoi, poti sa il iei pe Stefan Tudose {seful Ligii Romane de Spining si "presedintele" West Spining Brigade-ului} - deci se pricepe omul, si sa il intrebi despre tainele firelor textile mai avansate, daca tot e si el cu o parere pe acest topic. Dar sa iti pregatesti contabilul din timp!! Si.. vezi ca informatiile costa!
Stima!