Team Daiwa Mode si Steez
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
bine ca ai ziso tu lazeo ca io m-am abtinut. n-am vrut sa bag bota la gauni aiurea.Sorin scrie: La capitolul calitate/pret ....Lamiglas XMG pisha de departe si din toate pozitiile lansete cu mult mai pricopsite la pret....
Cu 800 de RON iese o lanseta cu inele de titaniu , mandriina Fuji , 90 de grame (modelul pana in 3/8) , perfect balansata
La senzitivitate e peste Steez
Cat despre lansetele Daiwa , Steez e in mod cert o serie foarte reusita insa la niste bani pe masura
De la Steez in jos , ar fi bine sa ramana la ce se pricep...la mulinete
dar pentru toata partea asta perfect de acord cu tine. desi sa sti ca de curand am pus mana pe ceva mulinete shimano si merg f bine si alea.
cred ca toate discutiile astea sunt niste ambitii personale si pana la coada echipamentele sunt aprox la acelasi nivel de la mai multi producatori.
oricum cu toate ca am mulinete daiwa si quantum urmatoarea va fi un shimano.
scuze de off topic.
Viata bate filmu'
pretiosule si temujinule, acu nu ma obliga sa bat drumu pana la saruman sa-mi esplici
clar si cu citate, de ce ixmegeu ala e godu rodurilor ever.
deci vreau importatorul, nr. de telefon, preturile, precum si un test comparativ complect
, cu racnit cu varfu lansetei sub gusa, cu tot tacamu, intre xmg si restu poolimii, da? proba de senzitivitate, fidelitate, acustica, personalitate si fidbecu lansetei in dril cu peste mare si foarte mare.

p.s. scuze si eu de offtopic.
p.p.s. adevarata aia cu topicurile in revenire.

deci vreau importatorul, nr. de telefon, preturile, precum si un test comparativ complect

p.s. scuze si eu de offtopic.
p.p.s. adevarata aia cu topicurile in revenire.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team