Team Daiwa Mode si Steez
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Adevarul e ca Steez ,varianta care se face in Malaezia (cel putin asa am inteles eu) e la un pret destul de ok daca-l compari cu alte lansete, americane si alte "niponisme" in general. Insa, dupa parerea mea de muritor de rand, o lanseta care costa peste 100-150 euro si nu poti numara pestelui cariile din gura cu ea, nu-si merita banii.Din cauza asta eram curios daca chiar e supersenzitiva ?
In alta ordine de idei, vad ca multi au avut norocul sa incerce Steez. Dar Team Daiwa Mode 07 ?
In alta ordine de idei, vad ca multi au avut norocul sa incerce Steez. Dar Team Daiwa Mode 07 ?
-
- veteran
Am avut Kistler Helium LTX si pot comfirma ca e o lanseta senzitiva ,usoara ,etc....si chiar putin mai ieftina .ULK scrie:Kistler cumva?Desi LTX-ul nu e mai ieftin.
Dar totusi inclin spre Steez Compile-X ca fiind si mai usoara si mai senzitiva ....
Urmeaza sa-mi mai investesc niste bani in Morethan Branzino ultima intrare la Arrow si am o intreaga gama de Steez-uri

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
putin mai ieftine dar cu siguranta mai sensibile sunt Loomis NRX (lanseta ICAST 2010) si GLX.
lamiglas XMG50 bass series, dar care nu se mai fabrica de cateva luni, doar blancurile.
si mai scumpe Megabass si altele.
dar precum spuneam este doar o parere. sunt sigur ca alti au alte pareri.
conteaza sa avem fire intinse
lamiglas XMG50 bass series, dar care nu se mai fabrica de cateva luni, doar blancurile.
si mai scumpe Megabass si altele.
dar precum spuneam este doar o parere. sunt sigur ca alti au alte pareri.
conteaza sa avem fire intinse

Viata bate filmu'
Domnule danr,
Daca nu va e cu suparare si pana trece Domnul Riga pe la magazin, nu ne-ati putea spune ordinea preferintelor dumneavoastra cu referire la betele cu care pescuiti (enumerate mai sus)? Cred ca ar fi de ajutor... mie in mod sigur, macar as sti cateva in plus dupa care sa caut
.
Multumiri!
Daca nu va e cu suparare si pana trece Domnul Riga pe la magazin, nu ne-ati putea spune ordinea preferintelor dumneavoastra cu referire la betele cu care pescuiti (enumerate mai sus)? Cred ca ar fi de ajutor... mie in mod sigur, macar as sti cateva in plus dupa care sa caut

Multumiri!
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
-
- veteran
Cu mare placere! Dupa cum stiti, am si motiv sa astept cu nerabdare sa trec pe la magazin ! Si ca sa spunem lucrurilor pe nume, intotdeauna am trecut pe la magazin cu placere ! Sper sa am si timpul necesar sa pipai pe indelete "nuielele"danr scrie:Domnul Riga,
Cand mai treceti pe la magazin mi-aduc betele mele ( loomis-urile - glx si imx, steez-ul si morethan branzino ) si le dam tac-uri ca sa le comparam cu TDMode
Dan

Spre rusinea mea cu steez-ul si cu morethan-ul nu am pescuit inca
preferinta mea este un loomis 2,7m 1-5 oz hot shot, foarte versatil pentru apele pe care merg eu ( olt/dunare ), pot arunca voblere de 7 grame dar si jig0uri de 40 grame, rezerva de putere etc
pentru barca la salau preferinta mea era pentru un alt loomis de 1,80m dintr-o bucata, glx, super senzitiv si nervos dar din nefericire nepescuit cam de mult nici ala
intre timp am primt cadou steez-ul si apoi morethan-ul si sper sa apuc sa le incerc toamna asta
domnul Riga loomis-ul 2,70m este in barca pe dunare dar celelalte le aduc cat de curand
preferinta mea este un loomis 2,7m 1-5 oz hot shot, foarte versatil pentru apele pe care merg eu ( olt/dunare ), pot arunca voblere de 7 grame dar si jig0uri de 40 grame, rezerva de putere etc
pentru barca la salau preferinta mea era pentru un alt loomis de 1,80m dintr-o bucata, glx, super senzitiv si nervos dar din nefericire nepescuit cam de mult nici ala
intre timp am primt cadou steez-ul si apoi morethan-ul si sper sa apuc sa le incerc toamna asta
domnul Riga loomis-ul 2,70m este in barca pe dunare dar celelalte le aduc cat de curand