TD Advantage vs Stradic Mg
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
TD Advantage vs Stradic Mg
Chiar daca poate sa para fortata comparatia, va rog sa-mi spuneti opiniile dumneavoastra pe care ati prefera-o, pentru salau:
TD Advantage 2000 la aprox. 6 mil
sau
Shimano Stradic Mg 2500 la aprox 7 mil.
Un tambur ar urma sa fie cu momofilament 0,20 ;i celalalt cu PP de 10 lb.
Nu ma deranjeaza diferenta de marime, mai mult la greutate ma gandesc.
Daca le-ati folosit, care dintre ele ar putea sa-si mentima in timp funtionarea impecabila, fiindca daca o mulineta incepe sa maraie putin nu o mai folosesc.
TD Advantage 2000 la aprox. 6 mil
sau
Shimano Stradic Mg 2500 la aprox 7 mil.
Un tambur ar urma sa fie cu momofilament 0,20 ;i celalalt cu PP de 10 lb.
Nu ma deranjeaza diferenta de marime, mai mult la greutate ma gandesc.
Daca le-ati folosit, care dintre ele ar putea sa-si mentima in timp funtionarea impecabila, fiindca daca o mulineta incepe sa maraie putin nu o mai folosesc.
Mai,care-i Stradic-ul ala "Mg"?Am tot auzit de el dar nu am vazut inca pe niciunde.Am auzit de Tehnium Mgs dar Stradic Mg?
Daca are cineva o poza cu aceasta mulineta,il rog s-o posteze aici ca-s tare curios.
Sa revin la subiect
,cred ca daca si la Stradic sau Advantage mai se pune problema calitatii,atunci..
..dar personal as merge pe mana Advantage-ului.
(indiferent ca Stradic e Mg sau nu) ..,parerea mea.

Daca are cineva o poza cu aceasta mulineta,il rog s-o posteze aici ca-s tare curios.
Sa revin la subiect

- aquaelement
- junior
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true E o Stradic care are magneziu unde cealalta are aluminiu.Cu Advantage-ul ai pescuit ?..de o preferi in locul Stradic-ului Mg ? Pe care zici ca nu-l stii...Neamtul scrie:Mai,care-i Stradic-ul ala "Mg"?Am tot auzit de el dar nu am vazut inca pe niciunde.Am auzit de Tehnium Mgs dar Stradic Mg?![]()
Sa revin la subiect,cred ca daca si la Stradic sau Advantage mai se pune problema calitatii,atunci..
..dar personal as merge pe mana Advantage-ului.
(indiferent ca Stradic e Mg sau nu) ..,parerea mea.

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
un review asupra stradicului mg...http://www.tackletour.com/reviewshimanostradicMg.html
- PODOSU DOREL
- utilizator constant