Suzuki 2,5CP 4t

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Oct 2010, 10:18

Eu nu mai am cartea si nici nu am citit-o pana la capat recunosc :lol: , eram mai interesat cum e pe apa... daca nu trimit ei gasesti pe cineva chiar si aici pe site care are drum incolo si aduce sau trimite el... cumperi vreo 2-3 seturi si nu ai treaba un an intreg...
Bafta si multe mile fara evenimente neplacute :wink:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 19 Oct 2010, 10:29

Multumesc!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Oct 2010, 12:03

fishi scrie:Am,priceput,multumesc.
Producatorul(de fapt leader-ul din RO) nu trimite prin posta 5 bolturi de 25 bani.
Boltul este facut dintr-un material casant,care la impact se rupe pentru a proteja elicea.Mai este un stift care intra foarte greu si are rolul de a proteja elicea.Acest stift se deformeaza si este foarte greu de introdus deformat fiind.
Am avut o patzanie acum doua saptamani si nu mai am de schimb in caz de impact.

Voiam sa fac in butoi rodajul pentru a grabi prima revizie,sa o fac anul asta,astfel intreg anul viitor sa nu mai umblu la el decat cu benzina.

Producatorul nu spune nimic de butoi si este normal dar nu am sa apuc sa fac cele 10 ore pana da gheatza,cam asta era ideea.
Iti dau eu o bara de alama din care sa-ti faci bolturi de rezerva pt elice ...

Eu le folosesc si sunt f. ok...

Stiftul care tine elicea nu se rupe usor e dintr-un material moale si il poti indrepta de citeva ori...poti folosi si o agrafa de par cum poarta fetele dar sa fie destul de lunga ca sa iasa pe partea cealalta a elicei... :wink:

Rodajul fa-l pe apa nu in butoaie sau vani :lol: :lol: :lol: nu de alta dar sa nu ajungi cu vecinii pe la politie ca-i deranjezi... :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 20 Oct 2010, 07:41

Multzam frumos,ne vedem pe 13 la Doripesco.

Scrie răspuns