...Sunt la fel....??....

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 01 Feb 2007, 01:16

andrei-ovidiu scrie:
THE-_CROW scrie:...Faza e urmatoarea....am 1200$..asta e parte buna :lol: ..partea rea e ca vreau sa-mi cumpar 3 bete si trei mulinete...speciile de pesti vizate sunt...avat ,salau,stiuca si clean.....poate ma puteti indruma pe calea cea buna ...partea si mai rea e :!: ..ca sunt o gramada de bete...si nu stiu ce sa aleg.... :!: :!:
eu zic ca sunt suficienti banii...depinde si cat de scumpe vrei sa fie sculele...totusi nu uita si de naluci, sunt cele mai importante, asta in cazul in care vrei sa-ti iei si asa ceva in afara de bete si mulinete!

gasesti multe topic-uri despre echipamente pt. toate speciile de pesti rapitori, deci cauta ca e mare forumu'! :wink: :D
...Cu voblere sunt ok...am 83 de rapala ...alese bine de tot....si in fiecare luna mai iau vreo 5 sau 6 depinde ce imi trage cu ochiul....La bete si mulinte ..cam sunt in minus.....poate imi scrieti si voi niste serii de bete....si cateva nume de mulinte ...care sunt bune....adica pe care voi le-ati incercat si v-au multumit....nu doar asa din auzite.... :roll: ....

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 01 Feb 2007, 01:45

Vezi ca au fost multe discutii anterioare despre bete americane vs bete europene si bete lungi(2,7-3m) vs bete scurte, precum si despre diverse mulinete de calitate de la Daiwa si Shimano. Eventual dupa studierea posturilor respective vino cu intrebari concrete.

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 01 Feb 2007, 07:35

...Ok...Daniel....ma documentez....si o sa revin cu intrebari mai concrete... 8) ...se pare ca am ceva de citit.. :shock:

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 02 Feb 2007, 02:15

....mai am vreo doua zile de citit....dar ce schimburi de replici calde am gasit....sau mai bine zis ...injectii.... 8) ... :lol: :lol: :lol: ...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Feb 2007, 09:06

Asa era pe vremuri. Am citit si eu niste topicuri mai vechi de m-a apucat nostalgia. Acum nu mai e voie ... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Feb 2007, 09:15

razvan m. scrie:Asa era pe vremuri. Am citit si eu niste topicuri mai vechi de m-a apucat nostalgia. Acum nu mai e voie ... :lol:
io-ti dau voie :D

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 02 Feb 2007, 17:56

....Tavi ce de treaba esti.... 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 02 Feb 2007, 18:11

THE-_CROW scrie:.....ok...si care zi ca sunt mai bune cele pt americani....sau cele europene... :?:

ce intelegi prin ....la "pipait"... JAPCA? :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 02 Feb 2007, 18:56

...Nu Vijelie....ma refeream la cum simti batul in mana ..... :) .....Cum de ti-a fugit mintea la japca... :?: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 02 Feb 2007, 19:19

THE-_CROW scrie:...Nu Vijelie....ma refeream la cum simti batul in mana ..... :) .....Cum de ti-a fugit mintea la japca... :?: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

nu mah dar nu intelegeam chestia cu pipaitul. Eu cand vreau sa pipai ceva ma urc intr-un autobuz..................sau dupa caz......... la un debit de tutun :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Scrie răspuns