Strune

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Apr 2011, 06:58

dumitre lasa omu in pace ca are dreptate :P :P :P

am si io si deastea de la abrevis, si ceva titan single strand pe care mi le fac singur....

amandoua sunt superbe si incomparabil mai bune decat orice altceva ce am intalnit ca material de struna si crede-ma, ca am testat cate ceva ... ca io urasc cand se incretesc strunele ...

si confirm ce zice adi, mai am si eu 2 strune din cele 5 luate acu fo' 2 ani juma de la abrevis, super folosite, cu cel putin 25-30 de stiuci la activ fiecare, si nu au nici pe dracu ... li s-a luat nitzel vopseaua, cine le are stie ce zic :D ... atat .. in rest, drepte moi si frumoase ca in prima zi ...

si mi se par un picutz mai bune pe table decat alea single strand ... pe single strand de titan diamet5ru 0.30 si 20 de lbs, tre sa le fac pe la 35-40 de cm ca sa aiba cam aceeasi flexibilitate ca multi de 23 de cm ...

singura problema cu strunele astea superbe, este ca atunci cand parchezi una , cam iti plange corazonul :P in rest, pe cine nu deranjeaza pretul, recomandam cu caldura ... cred ca sunt cele mai bune strune pe care le-am vazut pana acum ...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 07 Apr 2011, 08:46

Eu am cam pescuit cam cu toate modelele de strune care se gasesc pe la noi...cele mai flexibile sunt cele wolfram de la berti parca, alea sertizate, dar se rup cam usor...cel mai bun compromis pt cele din otel sunt cele Mustad 7X7...

Cele din titan merita toti banii. Cele mai bune sunt Terminator de pe Cabelas, care insa, chiar sar calul cu pretul...Am si Finn-Tastic si AFW pe fir impletit, AFW fiind mai flexibile. La Toni le-am vazut si pipait pe cele AFW pe fir monofilar si sunt mai rigide, obviously...

Cele de titan sunt cu siguranta mai rigide decat cele de otel, dar dezavantajul asta este minor - nu au memorie absolut deloc si sunt mult mai rezistente la aceeasi grosime...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Apr 2011, 12:35

boss, ce vezusi matale nu iera afw :)

ierau tritaniu leader something ... role de 10 yarzi fo' 20 de para pe basspro ...

am si afw niste role, da nu e titan, e otel impletit in nu stiu cate ... foarte buna, doar ca tot se cretzoponeaza pana la urma :(

si jaxoane au scos ceva micro wire something nu mai stiu cum ii zice ezact, care pana sa se cretoponeze sunt foarte bune ... se gaseste la rola de 5 metri, si au unele de diametru mic, ceva 0.18 parca, care tin 15 lbs, si sunt foarte moi, alea merg cand mai intra si cate un salau pe zona, ca nu afecteaza evolutia unui jig cu guma ...

e mult de vorbit, dar overal mie imi este clar ca titanele rullez ...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Apr 2011, 13:19

Toni stie! Abrevis rulz! Finntastic Canada rulz! De cand am dat de ele nu am mai folosit altceva. Am dat si cu strune Zalt moniflar in paralel si am pus un vobler pe orbita. Nu agrafa a cedat ci chiar struna... a drecu' monofilar... am pus si un grip zalt pe fundu baltii la nerv... ;) Se mai belesc cum zice Toni dar in rest sunt evergreen ;). Poti inlocui agrafa cu una de la zalturi sau cu o agrafa lock dinaia tzapana. Daca esti atent cu astea sa le inchizi bine nu ai probleme desi nici eu nu sunt extaziat de agrafa lor. Dar lucratura strunei si rezistenta sunt mortale.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 07 Apr 2011, 14:59

eu mai mult cu deadbait si 2 ancore si arunc traces-urile totul dupa fiecare pescuiala!Cand mai ies cu barca la spining --s-a botit struna--o schimb si gata!!n-am de alea bune de la cabelas!! :cry:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Apr 2011, 16:25

phili, cu dead bait sau chestii cu 2 ancore, za beste e titanul single strand

uite aci linku

http://www.basspro.com/Terminator-Pro-S ... 27/-860847

cand dai cu giugele cu 2 ancore, e mult mai buna o struna rigida, la alea moi se imbarliga de dreacii le gaseste ...

0.12 inchi diametru ala are 20 de lbs, ala de 0.14 30 de lbs etc ...

bun bunutz ....

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 07 Apr 2011, 19:20

OK!!

Scrie răspuns