Strune
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Strune
Poa' sa-mi spuna cineva cate strune sunt intr-o pungulita din asta?
Nu pot suna la ei acu'
http://abrevis.eu/magazin/MAG-prod.php? ... rune&id=48
Nu pot suna la ei acu'
- kingofbeasts
- veteran
-
- veteran
Re: Strune
cate sunt au spus baietii mai sus.ANDREI RIGA scrie:Poa' sa-mi spuna cineva cate strune sunt intr-o pungulita din asta?
Nu pot suna la ei acu'
stiu ca ti se pare scumpa rau, la fel am gandit si eu, dar am incercat si..............nu se compara cu nimic, merita fiecare leu.
p.s pescuiesc cu una singura de 2 sezoane si nu are nimic, este ca noua, pur si simplu nu se cunoaste.
ma enerveaza agrafa, dar e solida, e zdravana
- kuin tauti
- veteran
a naibi struna...
cum draqu ? nu cumva arata ca molinetele mele ? fara muscaturi zgirieturi si fara ancore pe iele ?
cum pescuiesti ? cu iea in buzunar ?
am si io de alea impletite de multe feluri de la Nea Tudor.. si toa prind cirliontzi...
alea din titan dintr-o singura bucata s-au pastrat cel mai cel... , dar nah... uite asa aflam si noi care si cum duce...
adiwolf e maxim !
cum draqu ? nu cumva arata ca molinetele mele ? fara muscaturi zgirieturi si fara ancore pe iele ?

cum pescuiesti ? cu iea in buzunar ?

am si io de alea impletite de multe feluri de la Nea Tudor.. si toa prind cirliontzi...
alea din titan dintr-o singura bucata s-au pastrat cel mai cel... , dar nah... uite asa aflam si noi care si cum duce...

adiwolf e maxim !

-
- veteran

dumitre, esti pus pe misto?? pica'i la mijloc??!
in sfarsit, ma crezi sau nu, asta este, si daca vrei sa te convingi fac si poze

din Ianuarie 2007 si pana in Septembrie 2009 am cumparat si stricat 65 de strune din wolfram din alea subtiri si negre dar care se fac ca flocii dupa folosire.
in septembrie 2009 am cumparat 3 strune de titan (2/23cm si 1/30cm) si am folosit doar una, restul de 2 sunt inca intacte
tot de atuncea am cumparat doar 15 strune de wolfram fiindca le mai folosesc cateodata la jiguri in zona cu stiuca
tavi,
ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca aceasta struna daca nu o agati sa o lasi in balarii sau pe fundul apei, nu se strica, nu se deformeaza si este perfect pescuibila mult si bine.
capisci bajetii???

- kuin tauti
- veteran
dac dai cu filamentu di la biec nu te condamna sau contrazishe nime...
acol nu ma bag ... 
daaa cin incepi cu chesti impletite... doi pi fata si doi pi din dos...
nah... mai da cu iele... si fa si comparatia cu una neimpletita... adic dintr-o bucata de titan...
si vorghim porma.. 
aaaaaa... , stai asa... , nu ierai tu ala care bateai apropouri asemanatoare ?

daaa cin incepi cu chesti impletite... doi pi fata si doi pi din dos...

nah... mai da cu iele... si fa si comparatia cu una neimpletita... adic dintr-o bucata de titan...

aaaaaa... , stai asa... , nu ierai tu ala care bateai apropouri asemanatoare ?