Struna preferata ?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Aha... am crezut ca folosesti ceva ce-i complet nemetalic (kevlar, mono d-ala special pt. stiuca sau mai stiu eu ce noua descoperirerine scrie:informer scrie:Spune-mi te rog, daca nu mai folosesti strune metalice (din otel sau mai "exotice")... ce anume folosesti (eficient) pentru stiuca?rine scrie:am renuntat demult la strunele metalice.
graphite metal de la technipeche de vre-o 8 ani.sunt de mare angajament.si la caracteristici si la pret

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
deci n-a patit inca nimeni sa-i taie stiuca fluorocarbonul?
inseamna ca e ok pt stiuca.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Toate voblerele pierdute de mine in gura stiucilor, cand am dat fara struna, le-am pierdut pentru ca mi-au taiat fluorocarbonu` folosit ca inaintas la textil. Da` n-am folosit niciodata asa gros (20lb) ci Berkley de la 6 pana la maxim 12lb.Michael scrie:deci n-a patit inca nimeni sa-i taie stiuca fluorocarbonul?
----
m-as mira sa-l taie pe ala de 20 lb, cand il tai cu tzvicu' , pacane ca si cum as taia sarma.
Io de cand mi-o scapat degetu` din gresala in gura la cateva, is foarte prudent in a concluziona ce pot si ce nu
.
(ca idee, am legat una prin opercule cu cordelina de 8mm diametru, ca aia aveam la mine... dupa o ora, nu mai era...
)

(ca idee, am legat una prin opercule cu cordelina de 8mm diametru, ca aia aveam la mine... dupa o ora, nu mai era...

----
o ora e mult, daca rezista leaderul la un drill de 2-3 minute e ok.