Struna preferata ?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Da, e foarte grosolan, eu am folosit ca inaintas cand mai dadeam la somn, e si rigid bine de tot...boistean scrie:ar mai fi varianta http://www.totalfishing.ro/inaintas-pik ... p-216.html , n-am folosit, dar mi s-a spus ca si cel mai subtire fir e cam grosolan si influenteaza evolutia nalucilor.
Mai nou folosesc asta, si la stiuca si la ce o mai fi nevoie, numai ca de 10 kg

http://www.totalfishing.ro/fir-metalic- ... p-214.html
a taiat cuiva stiuca fluorocarbonul de 20 lb ?
ala e leaderul folosit de mine la textil...in ideea ca se taie suficient de greu si cu foarfeca.
ala e leaderul folosit de mine la textil...in ideea ca se taie suficient de greu si cu foarfeca.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
graphite metal de la technipeche de vre-o 8 ani.sunt de mare angajament.si la caracteristici si la pretinformer scrie:Spune-mi te rog, daca nu mai folosesti strune metalice (din otel sau mai "exotice")... ce anume folosesti (eficient) pentru stiuca?rine scrie:am renuntat demult la strunele metalice.da, se rup de unde nu te astepti.nu-i nici o regula.la cele sertizate la capete cu tub nici nu mai zic.

rine,rine scrie: graphite metal de la technipeche de vre-o 8 ani.sunt de mare angajament.si la caracteristici si la pret
spune-mi te rog, tu ce nod folosesti la atasarea vartejelor, agrafelor?
Eu folosesc Palomar, e usor de facut si tare rezistent...
De cand il folosesti l-a taiat vreodata stiuca?
Mersi, numa' bine.
nu.am folosit-o si la montura de copca in delta, unde a avut o noapte la dispozitie sa "roada" la ea.e prea moale ca s-o" foarfece".cam dupa 20 sau 30 de iesiri incepe sa se destrame camasa de otel.oricum eu sunt foarte multumit mai ales ca are o calitate extrem de importanta dupa parerea mea:nu capata deformari plastice .o trci printre degete si se indreapta.si mai e si usoara.soriniusc scrie:Eu nu folosesc niciodata monorine scrie:si cand dau cu mono, grinner.daca exersezi un pic merge repede si e eccccscelent.![]()
Ti-a taiat vreo stiuca struna asta?