Stradic & Zauber
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- philiphito
- utilizator constant
edi_curiosul scrie:de cat timp ai zauberul? ai rabdare sezoanele alea de o distrugi si ramai cu tamburiiguss scrie:Subscriu din toate punctele de vedere pt RYOBI ZAUBER 3000, robustete, fiabilitate, pret. Sa nu se inteleaga ca noi cei detinem Zauber nu suntem constieti ca mulineta asta nu are plusuri si minusuri(galet din material mai slab), dar pur si simplu la banii astia nustiu daca poti cumpara altceva. Dupa umila mea parere de incepator in ale spinning-ului este o mulineta pt. 2 sezoane maxim 3 forjata la maxim dar intretinuta.
Apropo nu are nimeni un tambur de RYOBI ZAUBER 3000 de care s-ar putea desparti, as fi interesat sa-l cumpar.![]()
stima.la cea noua care o cumperi
* NuConteaza
* martie 22nd, 2011
Iti multumesc ca ai deschis mulineta Ryobi Zauber 3000. Sunt decurand fericitul proprietar al acestei mulinete si chiar vroiam sa stiu cum arata interiorul ei, ca tare ma manca mana sa o desfac putin

o muliNETe
o martie 22nd, 2011
e o alegere foarte buna calitate-pret, nu are rost s-o desfaci cat e noua, nici eu cele noi nu le desfac 100%, dar dupa un an de forja trebuie curatata daca ti la ea, ai aici ordinea pieselor, schema in cutie doar scule si atentie mai trebuie, daca te incurci te ajut, pana la anu fir intins cu ea!
p.s.
vezi in ce nisip o asezi si sa dai ulei la galet/rola pana sa faca zgomot, asta e valabil la toate muliNEtele
* NuConteaza
* martie 22nd, 2011

Mulineta are doar cateva iesiri deocamdata

STIMA.
o muliNETe
o martie 22nd, 2011
poate pe viitor o sa pot prelua un articol despre tribologie la mulinete, scris de un coleg pescar, pana atuci iti recomand sa folosesti doar produse pentru mulinete, zi ce vrei si iti spun de unde sa iei
asta cu injectia rulmentilor e poveste pescareasca, daca te uiti prin imaginile articolelor o sa vezi ca rulmentul are practic un capacel cu siguranta care nu e complicat de asamblat/dezasamblat, doar atentie si scule iti trebuie
o muliNETe
o martie 22nd, 2011
nu conteaza cantitatea, conteaza locul si calitatea materialului de gresare
* NuConteaza
* martie 22nd, 2011
P.S. Nu im las sculele de pescuit aiurea pe balta fiindca tin enorm la ele si pe deasupra m-au mai costat si bani

STIMA.
o muliNETe
o martie 22nd, 2011
eu nu exagerez cu carpa aia umeda, dar daca stiu ca am scapat mulineta in nisip o leg si nu mai dau cu ea, acum depinde de tentatie, daca sar delfinii ca avatii sau invers o balacesc bine in apa si continui pe banii mei furati sau munciti (la romani furtul trebuie impozitat mai ales acolo sus sa vezi ce bine o s-o duca romania)
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""