Stradic & Zauber

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 23 Mar 2011, 18:12

Pai de cand am facut topicu am luat zauberu ...am scos cu el stiuci intre 1 kg. si 7 kg. somn de 18kg. e extraordinara ...la bani aia e cea mai cea...dar am vandut-o si am luat un rarenium ci4 de 2500...inca nu am dat cu ea sa vad ce stie ...

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 23 Mar 2011, 18:38

Si eu am 2 buc stradic 3000s gtm-rc si 2500fc --ambele excelente!!!malaesia!!!(n-am gasit japanla vremea aceea) insa drept sa spun nici nu m-a interesat prea tare!! :roll:

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 23 Mar 2011, 22:09

edi_curiosul scrie:
guss scrie:Subscriu din toate punctele de vedere pt RYOBI ZAUBER 3000, robustete, fiabilitate, pret. Sa nu se inteleaga ca noi cei detinem Zauber nu suntem constieti ca mulineta asta nu are plusuri si minusuri(galet din material mai slab), dar pur si simplu la banii astia nustiu daca poti cumpara altceva. Dupa umila mea parere de incepator in ale spinning-ului este o mulineta pt. 2 sezoane maxim 3 forjata la maxim dar intretinuta.

Apropo nu are nimeni un tambur de RYOBI ZAUBER 3000 de care s-ar putea desparti, as fi interesat sa-l cumpar. :D

stima.
de cat timp ai zauberul? ai rabdare sezoanele alea de o distrugi si ramai cu tamburii :lol: la cea noua care o cumperi 8)

* NuConteaza
* martie 22nd, 2011

Iti multumesc ca ai deschis mulineta Ryobi Zauber 3000. Sunt decurand fericitul proprietar al acestei mulinete si chiar vroiam sa stiu cum arata interiorul ei, ca tare ma manca mana sa o desfac putin :D . Acum ca am vazut ce mecanism are mai astept putin :) ,:).

o muliNETe
o martie 22nd, 2011

e o alegere foarte buna calitate-pret, nu are rost s-o desfaci cat e noua, nici eu cele noi nu le desfac 100%, dar dupa un an de forja trebuie curatata daca ti la ea, ai aici ordinea pieselor, schema in cutie doar scule si atentie mai trebuie, daca te incurci te ajut, pana la anu fir intins cu ea!
p.s.
vezi in ce nisip o asezi si sa dai ulei la galet/rola pana sa faca zgomot, asta e valabil la toate muliNEtele

* NuConteaza
* martie 22nd, 2011

:)
Mulineta are doar cateva iesiri deocamdata :) . Dece ziceam ca as vrea sa o desafac putin, fiindca am observat la celelalte mulinete pe care le-am avut ca duc lipsa inca din fabrica de vaselina si as pune un pic mai mult decat este prevazuta ea. Facand asta am costatat ca viata mulinetelor s-a mai prelungit (este vorba de vaselina speciala pt mulinete, de la D.A.M. am cumparat-o ). Cu uleiul injectat in rulmentii capsulati am avut surpriza ca acestia sa se distruga din pricina faptului ca au adunat/absorbit/retinut dupa lubrifiere firicele fine de praf. Am folosit acel ulei/spray WD40 recomandat pt mecanica fina. Altceva nu am gasit deocamdata pe net vis a vis de ulei (ASTEPT NISTE SUGESTII PE TEMA ASTA :D ).

STIMA.

o muliNETe
o martie 22nd, 2011

poate pe viitor o sa pot prelua un articol despre tribologie la mulinete, scris de un coleg pescar, pana atuci iti recomand sa folosesti doar produse pentru mulinete, zi ce vrei si iti spun de unde sa iei
asta cu injectia rulmentilor e poveste pescareasca, daca te uiti prin imaginile articolelor o sa vezi ca rulmentul are practic un capacel cu siguranta care nu e complicat de asamblat/dezasamblat, doar atentie si scule iti trebuie

o muliNETe
o martie 22nd, 2011

nu conteaza cantitatea, conteaza locul si calitatea materialului de gresare

* NuConteaza
* martie 22nd, 2011

P.S. Nu im las sculele de pescuit aiurea pe balta fiindca tin enorm la ele si pe deasupra m-au mai costat si bani :) )… pe care i-am muncit nu i-am furat. Incerc sa-mi curat sculele dupa fiecare partida, iar daca nu reusesc macar odata pe saptamana sa vada carpa si apa.

STIMA.

o muliNETe
o martie 22nd, 2011

eu nu exagerez cu carpa aia umeda, dar daca stiu ca am scapat mulineta in nisip o leg si nu mai dau cu ea, acum depinde de tentatie, daca sar delfinii ca avatii sau invers o balacesc bine in apa si continui pe banii mei furati sau munciti (la romani furtul trebuie impozitat mai ales acolo sus sa vezi ce bine o s-o duca romania)
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

Scrie răspuns