Stradic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Dane
Daca ,,dai'' cu multifilament se poate sa apara un zgomot datorat firului(depinde cat de abraziv este).Zgomotul poate aparea si de la primul inel si sa para ca este din galet.Daca este la fel si cu mono greseaza cu putin ulei(Shimano).Stradicul meu nu are nici un fel de zgomot(nici in sarcina,nici pe recuperare doar zgomotul produs de fir)
Daca ,,dai'' cu multifilament se poate sa apara un zgomot datorat firului(depinde cat de abraziv este).Zgomotul poate aparea si de la primul inel si sa para ca este din galet.Daca este la fel si cu mono greseaza cu putin ulei(Shimano).Stradicul meu nu are nici un fel de zgomot(nici in sarcina,nici pe recuperare doar zgomotul produs de fir)
-
- veteran
Mda... asta pare sa fie raspunsul cel mai apropiat de intamplarea mea. Am sa incerc o curatire si o gresare, sa vedem apoi.marianu scrie:am si eu un 4000 FH si face acelasi zgomot din prima zi,dar eu m-am obisnuit cu zgomotul.2500 merge struna!
fishi: nu are cum sa fie de la fir, pe alta mulineta e "silentios". Nici inelul nu poate fi, zgomotul e clar de la galet.