Stradic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Stradic
Am pescuit de curand cu un stradic 4000 FH care, contrar asteptarilor mele, scoate un zgomot la galet. Nu e un zgomotul pe care il produce o mizerie, nu se aude foarte tare, dar se aude. Vreau sa stiu daca zgomotul asta e ceva obisnuit la ea, sau sunt probleme. O sa-l mai ung si vad atunci. Astept pareri de la cei care au folosit modelu respectiv. Merci! 

- Blue_Fox
- utilizator constant
Re: Stradic
Vezi sa nu fi intrat mizerie in rulmentul de la galet, ca daca nu e rulment capsat (S ARB) sigur a intra ceva mizerie.Dezasambleaza galetul, curata fiecare piesa in parte cu atentie si asmbleaza-l la loc. Eu am avut aceasi problema cu Techiumul si dupa ce am curatat bine merge unt, fara pic de zgomot nici in tensiunedan bobei scrie:Am pescuit de curand cu un stradic 4000 FH care, contrar asteptarilor mele, scoate un zgomot la galet. Nu e un zgomotul pe care il produce o mizerie, nu se aude foarte tare, dar se aude. Vreau sa stiu daca zgomotul asta e ceva obisnuit la ea, sau sunt probleme. O sa-l mai ung si vad atunci. Astept pareri de la cei care au folosit modelu respectiv. Merci!

Life's short, so live the most of it!
Am un Stradic 400Fh si face zgomot din prima zi. Altfel merge bine si am prins peste frumos cu aceasta scula. Dar ma omoara zgomotul care parca vine din galet. Nu ma intreba ce leac am pentru ca nu am. Eu nu desfac mulinete ca-mi raman zeci de piese pe masa dupa ce le montez.
Probabil ca o voi inlocui si asta va cobora la pivnita ca si altele.
Tudor

Probabil ca o voi inlocui si asta va cobora la pivnita ca si altele.
Tudor
posibil sa nu fie gresat cum trebuie galetul,pt inceput pune niste ulei ce vine cu mulineta-o picatura la baza galetului.
daca tot asa face i-a schema in fata,desfa tot galetul curata piesele din interior,cu o carpa curata,greseazale cu putina vaselina,iar pe rulment punei o picatura de ulei si lasa-l asa cateva minute bune sa intre uleiul in el.
dupa asta ia rulmentul si incerca sa-l invarti sa vezi daca merge usor si fin....daca e ok.ar trebui dupa asamblarea pieselor in galet sa nu mai ai nici un zgomot.

daca tot asa face i-a schema in fata,desfa tot galetul curata piesele din interior,cu o carpa curata,greseazale cu putina vaselina,iar pe rulment punei o picatura de ulei si lasa-l asa cateva minute bune sa intre uleiul in el.
dupa asta ia rulmentul si incerca sa-l invarti sa vezi daca merge usor si fin....daca e ok.ar trebui dupa asamblarea pieselor in galet sa nu mai ai nici un zgomot.

-
- utilizator constant