stift-ul pin si siguranta pentru elicie motor de barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
stift-ul pin si siguranta pentru elicie motor de barca
Salutare!
As dori sa stiu de unde pot cumpara stift-ul pin si siguranta pentru elicie (nu stiu daca asa se numesc exact) pt un motor de barca Suzuki DT8 2t si un motor Mercury de 3,5cp 2t.
Atasez niste poze cu piesele.
As dori sa stiu de unde pot cumpara stift-ul pin si siguranta pentru elicie (nu stiu daca asa se numesc exact) pt un motor de barca Suzuki DT8 2t si un motor Mercury de 3,5cp 2t.
Atasez niste poze cu piesele.
Re: stift-ul pin si siguranta pentru elicie motor de barca
Gabi e Mercury 3,3 CP in 2 timpi 

De unde din Romania nu stiu. Dar daca nu gasesti iei una bucata cui la aceeasi grosime, tai la dimensiune si gata.
Eu pe aici gasesc dar mi s-a intamplat sa rup piesa cu pricina fiind la pescuit si m-am depanat scotand cate un cui din garduri.

Eu pe aici gasesc dar mi s-a intamplat sa rup piesa cu pricina fiind la pescuit si m-am depanat scotand cate un cui din garduri.
@ jonah
@tudor: la cui m-am gandit si eu astazi cand l-am desfacut. Problema e ca stiftul ala trebuie sa se rupa foarte usor in caz de blocaj a eliciei, asa cum am patit eu cand m-am lovit in apa de un banc de nisip. Daca cuiul e din otel si nu se rupe repede, s-ar putea sa am nevoie de alte angrenaje, ori acestea costa cat un motor. Am citit intre timp o postare facuta pe un forum de un pescar din Canada care s-a lovit de cateva ori de stanci pe sub apa si zicea ca alama ar fi materialul cel mai bun pt asa ceva.

@tudor: la cui m-am gandit si eu astazi cand l-am desfacut. Problema e ca stiftul ala trebuie sa se rupa foarte usor in caz de blocaj a eliciei, asa cum am patit eu cand m-am lovit in apa de un banc de nisip. Daca cuiul e din otel si nu se rupe repede, s-ar putea sa am nevoie de alte angrenaje, ori acestea costa cat un motor. Am citit intre timp o postare facuta pe un forum de un pescar din Canada care s-a lovit de cateva ori de stanci pe sub apa si zicea ca alama ar fi materialul cel mai bun pt asa ceva.
masori diametrul stiftului original, mergi la Praktiker si cumperi o bara de 1 m, ca mai scurte nu au, din alama... au bare pline de pe la 3 mm in sus...iti faci stifturi pentru ceva timp 

Cuiele pe care le-am extras din garduri nu erau din titan si s-au rupt la fel ca piesa originala cand am lovit.
Poate erau cuie ecologice. 

Pe langa stifturi de rezerva sa nu uiti benzina "de rezerva" 

www.pentrupescuit.ro

Multumesc inca o data pt ajutorul acordat!