Liviu, imi pare rau daca am parut pedant ... eram pur si simplu curios ...
Am pescuit ambele modele de Steez - cel MLFS de vreo 2 ori - am vandut-o pt ca mi-a facut-o covrig un salau de 4kg de Siret ... era vara, era nervos si nu puteam sa-l ridic deloc pe mal - era un mini prag de 30-40cm inaltime, lanseta era incovoiata grav ... mi-era frica sa nu paraie ... asa ca am vandut MLFS-ul . La vremea respectiva mai pescuiam cu un Kistler LTA care era mult mai senzitiv decat ambele Steez-uri - in Kistler simteam, aproape de mal, cum dadeau shadurile din coada clar ... MLFS-ul l-am vandut unui baiat cu care am mai tinut legatura. El mi-a zis ca nu simtea substratul moale(malul) in el ...
Steezul Compile-X este lucrat mai atent - matisajele sunt mai migalite, este mai nervos - este si mai scurt si intra-adevar mai senzitiv ... dar nu cu mult. L-am pescuit de vreo 10 ori, numai pe balta, la biban cu gume si rotative mici ...
Asta este experienta mea cu Steezurile

la vremea respectiva, am ramas putin dezamagit de ele ... le laudau fratii German in draci ... dar mie nu mi se par asa de grozave - la vremea respectiva, Kistlerul LTA, Lamiglas IM700, G Loomis GLX si All Star Titanium pareau mult mai senzitive (Lamiglas IM700 si All Star Titanium doar le-am scuturat, cu restul am pescuit mai mult sau mai putin) ...
Sunt lansete mai senzitive decat T Russel ... K2-ul este unul dintre ele, dar grafitul este mai rigid, are alta tinuta ... o fi si HM-ul de la NFC mai senzitiv(eu nu l-am pescuit) ... Loomis GLX parca nu era asa de senzitiv, Legend Elite-ul cu siguranta nu este ...
Cred ca exagerezi cand spui ca T Russelul nu este senzitiv ...
Fara nici o suparare, astea sunt parerile mele

s-ar putea sa fie gresite - nu sunt pescar profesionist, nici nu activez profesional in domeniul asta, deci parerile de mai sus sunt ale unui amator.

Mie, T Russel-ul mi s-a parut un blank foarte reusit.
P.S. nu ma mai domni, sunt mult mai tanar decat tine si oricum pescarii nu se domnesc intre ei