St.Croix ML-pareri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 17 Feb 2011, 23:21

Atunci e o alegere buna.Se incarca bine cu max 10 g.

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 17 Feb 2011, 23:56

vipificator III scrie:De lungime nu este problema acum ceva ani in urma la Zau de Campie si Taureni se lua si cu lanste Premier de 6.6 ft (cca2m) dar atunci era peste.
Avidul AVS76MLXF daca despre asta vorbesti sincer nu il recomand pt pescuit la jig este cam moale cu toate ca este XF te va dezamagi. Eu i-am schimbat destinatia in bat de avat, clean le voblere si linguri mici si la extrem este si bat de caras cu pluta culisanta aici merge super! :lol:
Dupa ce intr-o toamna un amic mi-a aratat un regal de salau pe Bezid eu pescuind cu el in aceeasi barca, cu acest bat nu am reusit sa scot nimic simteam atingeri cu incetinitorul defazate toate semnalele imi veneau cu intarziere intepam anapoda ce mai m-am ofticat dar asta a fost :cry: ..... in cca 2 saptamani de la intamplare l-am schimbat urgent cu un Legend Xtrem care este altceva (diferenta ca intre fiat punto si Pagani Zonda)
Poate la dropshot sa mearga mai bine....? :wink:
aprob .stie ce zice vipificatores.
ia-ti un sakura trinnis sau stingray 702 ml xf 3-10g ii prelungesti talonul cu 15 cm si se face o varga super la 2.25.eu am asa ceva si o recomand

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 18 Feb 2011, 10:44

Pt. kleniacul
Vrei sa spui ca LTX este rigid? Pe bune mie nu mi se pare deloc asa, cand spun asta ma refer la modelul asta: He2M7S cu inele Recoil.
Avidul (7.6 ML XF 1pcs.) fata de LTX-ul asta balambane ca un bat de musca pe bune. :wink:

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 20 Feb 2011, 12:48

am si eu un avid 7" M si e foarte bun batul pescuiesc cu el la jig si pe mures unde mai intra pe langa salau si cate in mustacios batul face fata,am pescuit cu el si pe lacuri la adancimi de 16-17 m si am simtit foarte bine substratul si cel mai fin atac,mi se pare calitate-pret super ok batul daca-l folosesti numa pe lacuri e bun si ML

bogdanpescarul
senior
senior

Mesaj de bogdanpescarul » 20 Feb 2011, 13:05

Eu sunt convins ca un M m-ar aranja mai bine decat un ML dar la lungimea de 7'6" nu se face avid M,este doar un legend dar imi depeseste bugetul si in plus e si dintr-o bucata,ceea ce iar nu vreau...

Scrie răspuns