St.Croix ML-pareri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Torescu Octavian
- senior
aprob .stie ce zice vipificatores.vipificator III scrie:De lungime nu este problema acum ceva ani in urma la Zau de Campie si Taureni se lua si cu lanste Premier de 6.6 ft (cca2m) dar atunci era peste.
Avidul AVS76MLXF daca despre asta vorbesti sincer nu il recomand pt pescuit la jig este cam moale cu toate ca este XF te va dezamagi. Eu i-am schimbat destinatia in bat de avat, clean le voblere si linguri mici si la extrem este si bat de caras cu pluta culisanta aici merge super!![]()
Dupa ce intr-o toamna un amic mi-a aratat un regal de salau pe Bezid eu pescuind cu el in aceeasi barca, cu acest bat nu am reusit sa scot nimic simteam atingeri cu incetinitorul defazate toate semnalele imi veneau cu intarziere intepam anapoda ce mai m-am ofticat dar asta a fost..... in cca 2 saptamani de la intamplare l-am schimbat urgent cu un Legend Xtrem care este altceva (diferenta ca intre fiat punto si Pagani Zonda)
Poate la dropshot sa mearga mai bine....?
ia-ti un sakura trinnis sau stingray 702 ml xf 3-10g ii prelungesti talonul cu 15 cm si se face o varga super la 2.25.eu am asa ceva si o recomand
-
- veteran
- bogdan_mihu
- senior
am si eu un avid 7" M si e foarte bun batul pescuiesc cu el la jig si pe mures unde mai intra pe langa salau si cate in mustacios batul face fata,am pescuit cu el si pe lacuri la adancimi de 16-17 m si am simtit foarte bine substratul si cel mai fin atac,mi se pare calitate-pret super ok batul daca-l folosesti numa pe lacuri e bun si ML
-
- senior