St. Croix Avid la jigging
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
St. Croix Avid la jigging
Vreau sa cumpar o lanseta St. Croix (Avid 2 bucati) pt jigging la salau, din barca, pe balti de campie(adancime intre 1 si 4 m).Ce lungime si ce putere de aruncare ma sfatuiti sa fie lanseta?Este suficint de senzitiva?Voi cu ce pescuiti la salau?
Multumesc
Multumesc
Pentru barca e suficienta 2,4 sau chiar mai scurta. DA Avidul este o lanseta senzitiva, foarte buna pentru jigging la salau.
http://fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=125
http://fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=125
Daca vrei ceva supersenzitiv din 2 buc, orienteaza-te spre Sakura. Daca vrei detalii ia legatura cu razvan m., el are una si e foarte multzumit de ea.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
salut taicanoe .
AVS90HF2 9' ft 2 1/2-2 oz 12-25 lb Heavy are proprietati apropiate de o daiwa shogun de mort manie ?senzitivitate si rezerva de putere?sunt destinate steel head ,teoretic nu prea au treaba cu jiggingul,eu as vrea sa o folosesc pt texas si mort manie .e un bat rigid?mersic de raspuns
AVS90HF2 9' ft 2 1/2-2 oz 12-25 lb Heavy are proprietati apropiate de o daiwa shogun de mort manie ?senzitivitate si rezerva de putere?sunt destinate steel head ,teoretic nu prea au treaba cu jiggingul,eu as vrea sa o folosesc pt texas si mort manie .e un bat rigid?mersic de raspuns
walleye
-
- veteran
salut p5ih0
vreau 9' sa am de unde rupe .mi s-a rupt un bat de 2,70 de 2 ori .s-a tranformat intr-un ciomag supersenzitiv cu care am dat afara din copaci japca, somn de 15 kg .ca sa nu mai spun cate povesti stie ,e cel mai titrat .
in principiu vreau batul pt texas ;am vazut ce ispravi face un shogun de mort manie la texas ,sparge orice piesa din gura salaului.
avidu are scor tentant .stii ceva despre grafitul blank-ului?mersic de raspuns.
vreau 9' sa am de unde rupe .mi s-a rupt un bat de 2,70 de 2 ori .s-a tranformat intr-un ciomag supersenzitiv cu care am dat afara din copaci japca, somn de 15 kg .ca sa nu mai spun cate povesti stie ,e cel mai titrat .
in principiu vreau batul pt texas ;am vazut ce ispravi face un shogun de mort manie la texas ,sparge orice piesa din gura salaului.
avidu are scor tentant .stii ceva despre grafitul blank-ului?mersic de raspuns.
walleye