spinner...jig
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: spinner...jig
Nimeni nu zice ca nu sant bune. La urma urmei, cea mai buna naluca este aia cu care prinzi peste. Dar incercam sa ne mai modernizam, sa mai inventam cate ceva care are voie sa dea bine. Altfel nu am mai progresa.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Ar merge si un vobler legat de tija
ar crea o vibratie perfecta plus k le-ar vana mai multi pesti in acelasi timp 

-
- veteran
M-am mai gandit la o multime de variante de echipare a carligului si de diversificare a monturii . Am vazut si pe net tot felul de
monturi relativ asemanatoare. Combinatii de skirt-uri cu twister , "floace " cu twister, streamer pe carlig, etc. Ce este important
este ca la strapazani le place cu un cauciuc pe carlig. Nu am avut sansa unuia mai imbracat ( in zona in care pescuiesc de obicei ) iar in alte parti, din cauza de cocioc masiv si compact nu am avut curajul sa dau. Au intrat si cativa bibani frumosi cand am pus o guma mai mica ( slider) , drept pentru care si-a gasit un loc de "titular "in trusa de rapitor.
monturi relativ asemanatoare. Combinatii de skirt-uri cu twister , "floace " cu twister, streamer pe carlig, etc. Ce este important
este ca la strapazani le place cu un cauciuc pe carlig. Nu am avut sansa unuia mai imbracat ( in zona in care pescuiesc de obicei ) iar in alte parti, din cauza de cocioc masiv si compact nu am avut curajul sa dau. Au intrat si cativa bibani frumosi cand am pus o guma mai mica ( slider) , drept pentru care si-a gasit un loc de "titular "in trusa de rapitor.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran
Ceva pentru peste mai mare si mai de Dunare sau alte frumoase rauri ale patriei. 25 gr, Gamakatsu 5/0,ochisori mobili.

free image hosting
Bineinteles ca twisterul poate fi schimbat ( merge bine si cu un slider de 8 cm )

free image hosting
Bineinteles ca twisterul poate fi schimbat ( merge bine si cu un slider de 8 cm )
-
- veteran
Maine pe Dunare este proba de foc pentru toate draciile pe care le-am facut in ultimul timp. Si deasupra la avat si marlita, si pe fund la salau si somn. Doamne ajuta !
...asteptam pozeflorin1948 scrie:Maine pe Dunare este proba de foc ...
Fir intins !
Auch, au schimbat denumirea la Cora ?florin1948 scrie:Maine pe Dunare este proba de foc pentru toate draciile pe care le-am facut in ultimul timp. Si deasupra la avat si marlita, si pe fund la salau si somn. Doamne ajuta !

No, pai fir intins.
-
- veteran
Nici o data nu am avut asa rezultate notabile la Dunare : canci, canci, canci !!! De la o6.00 la 14.30 , dupa multi km facuti si 4 canistre cu benzina consumate nu am luat nimic. Locuri bune, batute si alta data ( amicul meu e nascut in Ostrov) stie unde sa-l caute . Cu o zi inainte s-a luat avat si somn la greu. Am vazut 2 atacuri de avat toata ziua si la clonc au fost trei incercari firave de peste mic . Cel putin vremea a fost superba si nu am murit de cald. Mananc bors : am luat in final obleti ca pentru o prajeala buna. Cei care au dat la stationar dupa crap si salau au mai facut ceva treaba. Ma razbun data viitoare.