Speedmaster SSM270H (20-50 gr)

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 13 Dec 2007, 10:56

pintea catalin scrie:am eu un speedmaster de 2.70 mh 15-40gr si este de vanzare il dau la un pret onorabil 280 ron.
Cum se comporta cu jiguri de 20? Daca merge la shalau pe olt, atunci il iau, daca se poate sa ma astepti un pic cu banii. :roll:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 13 Dec 2007, 13:34

fishi scrie:Toata lumea o sa te trimita in ,,North America'' :lol:
Cand sugeram Shimano pt. America, o faceam tocmai din cauza unor experientze nefericite pe care le-au avut unii dintre voi cu Lesath-uri mult mai scumpe decat Speedmaster,cu Alivio, etc

Noroc la cumparaturi!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 13 Dec 2007, 15:06

onesti scrie:
fishi scrie:Toata lumea o sa te trimita in ,,North America'' :lol:
Cand sugeram Shimano pt. America, o faceam tocmai din cauza unor experientze nefericite pe care le-au avut unii dintre voi cu Lesath-uri mult mai scumpe decat Speedmaster,cu Alivio, etc

Noroc la cumparaturi!
Acum doresc sa cred ca nu am suparat pe nimeni :roll: Dar dupa cum stie toata lumea 99% sunt fabricate in acelasi loc,ca sunt pentru USA sau Europa.Si mai este un aspect,eu daca doresc sa-mi cumpar o lanseta,mulineta,etc nu sunt dispus sa astept saptamani,luni,etc pt a o avea.Asta daca am mare noroc sa nu patzeasca ceva la transport sau la niste preturi duble fata de retail-er sa nu mai vorbim de inexistenta garantiei(vezi cazul Lesath adus din Hungary).Se pare ca incet incet apar magazine(serioase) care aduc(au permanent pe stoc si nu la comanda) lansete made in USA sau pentru USA la preturi apropiate de normal.......

PS.Lesath\Speedmaster\Alivio sunt trei (3)clase diferite de pret si calitate .Si de ce sunt diferite?Poate prin prisma componentelor,rasinilor,materialelor folosite.Alivio chiar daca este cea mai ieftina nu inseamna ca trebuie sa fie defecta....Asadar cumpar o lanseta mai scumpa pentru ca are componentele din care este facuta mai scumpe nu pentru ca este mai rezistenta(de obicei cele scumpe se rup mai repede)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 13 Dec 2007, 22:09

Pt. Pintea Catalin: sigur l-ai folosit in conditiile de mai sus. Daca e ok, atunci il iau. Da un id de mess pe privat si vb.

Scrie răspuns