Speedmaster SSM270H (20-50 gr)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shootgun: era doar o observatzie fara rautate!
Dan Bobei: N-am vazut niciodata lanseta asta nici pe piatza canadiana si nici pe site-ul Shimano North America.
Pe Shimano-Europe-Italy, in textul Speedmaster-ului scrie undeva de actziune parabolica pt intreaga gama.
Deci, in conditziile astea, observatzia Speedmaster MH e mai moale decat H (la aceeasi lungime), e acceptabila.
Fir intins!
Dan Bobei: N-am vazut niciodata lanseta asta nici pe piatza canadiana si nici pe site-ul Shimano North America.
Pe Shimano-Europe-Italy, in textul Speedmaster-ului scrie undeva de actziune parabolica pt intreaga gama.
Deci, in conditziile astea, observatzia Speedmaster MH e mai moale decat H (la aceeasi lungime), e acceptabila.
Fir intins!
si cum sa facem?? sa ne mutam in America??ne primesti??onesti scrie:La italieni zice de ceva parabolic: " Questa canna ha un'azione parabolica tradizionale"![]()
Eu, cu riscul de-a avea idei preconcepute, n-as cumpara Shimano pt Europa. Nu cunosc nici pretzurile de acolo, dar in America cu $100 itzi potzi lua un batz cel putzin decent.

sory de off topic
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pentru jig pe Olt cred ca este prea lung(parerea mea).Ca sa simti structurile si substratul ai nevoie de jig-uri peste 25g(pe Olt la Fagaras).Varianta H(20-50) este cu adevarat H si nu are niciodata actiune parabolica.Si asta o stiu de pe apa nu de pe site-uri.Lanseta este excelenta si la banii nostrii avem si garantie (VS una adusa din North America).O problema daca pot sa-i spun asa este ,,handle-ul'' care este mai putin folosit in europa si multi nu se acomodeaza cu el.Si acele Shimano pentru North America se fabrica tot acolo unde se fabrica cele pentru Europa.Ca sa revin la ,,batz'' Dane nu incerca sa-l faci ,,universal''(vobler,lingura,jig,spinnerbait),gaseste-i aplicatia cea mai apropiata de valentzele lui.
- pintea catalin
- junior