solutii atractive ptr. gume

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

iovys
veteran
veteran

Re: solutii atractive ptr. gume

Mesaj de iovys » 20 Ian 2013, 20:47

Atractantul de la sensas l-am folosit si eu o perioada, fara sa observ vreo diferenta. Pana la urma am ajuns sa aprind focul cu el. La asta sigur e foarte bun :lol:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 20 Ian 2013, 21:06

L-am folosit peste tot, balti, Olt, Dunare, Arges. Pe balti am observat diferente clare, adica salai apatici caremai mult "dadeau bot" decat sa atace iar dupa ce dadeam cu "zeama" aveam tacuri clare, cu cauciucu chiar in gat. Pe Olt iar am tras concluzia ca merge (si nu o data), ultima data pe 1 dec pe un lac de baraj unde zeama a facut diferenta, eu vreo 2 siraguri de strapo-salai full, colegii 1-2-3 pesti, la fel si mai prin octombrie dadeam la cadere in turbine, si manca ingrozitor, ciupituri anemice care cu ajutorul atractantului s-au transformat in atacuri clare. Pe Dunare, sincer nu pot sa zic ca s-a vazut efectul pt. ca nu prea apuca guma al doilea lanseu :elkgrin: insa sunt sigur ca face treaba. Pe langa faptul ca ataca mai clar, sunt sigur ca il tine si pe loc mai bine.

PS: miroase a baba de 18 ani dupa o partida de jogging :lol1:
Urasc atarnatorii!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Ian 2013, 21:12

Mersi pt review...de mare pret...ma duc sa vad ce termen de valabilitate are ca-l am de vreo 3-4 ani si nu l-am folosit :headbash:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Ian 2013, 21:23

Gata...l-am gasit...Sensas Bombix Sandres :lol1: n-are termen de valabilitate si e plin flaconu...75 ml numai pt salai...o fi si cum zici Stefane dar sigur e si lipsa de pescuit din iarna asta de ma simt de parca as fi descoperit secretul suprem :lol1:

Promit sa vin cu un review concludent la prima partida in care il lovesc si colegu de barca someaza :twisted:

Ali Baba
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ali Baba » 20 Ian 2013, 21:33

Confirm...Bombix-ul este eficient si la fel de eficient este si Yum-ul varianta LPT sau F2....florin1948 ne auzim la un telefon...am trecut pe rapitori 100% :mrgreen: :twisted: :lol:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 20 Ian 2013, 21:54

De expirat oricum nu prea are ce sa expire, ca la cate chimicale are in el ma indoiesc sa li s-aplece la pestoci de la el. Vad ca din ce in ce iarna asta e mai lunga, nu se mai dezgheata garlele si noi ne batem capul cu tot felul de bazaconii.
Urasc atarnatorii!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Ian 2013, 08:22

eu folosesc Gravy NAtural ptr salau.....dupa ce ung gumele le las 5-10 min sa se usuce putin zeama.... Diferenta din guma unsa si neunsa....o poate spune cristi... pescuit cot la cot....el niciun atac...eu 7-8 pesti :D O fi de la zeama....n-o fi de la zeama....nu stiu :D , dar eu am incredere in ea

Daca dadeati in acelasi loc si cu aceeasi guma si acealsi stil de recuperare e clar ca-i de la juice :D ...pe balta?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 21 Ian 2013, 08:41

Ali Baba scrie:Confirm...Bombix-ul este eficient si la fel de eficient este si Yum-ul varianta LPT sau F2....florin1948 ne auzim la un telefon...am trecut pe rapitori 100% :mrgreen: :twisted: :lol:
Inca unul care a pus rubensiana in cui !!! :wallbash:
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 21 Ian 2013, 08:45

Daca dadeati in acelasi loc si cu aceeasi guma si acealsi stil de recuperare e clar ca-i de la juice :D ...pe balta?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Ian 2013, 09:02

balta
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns