Sistem tractare barca pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Sistem tractare barca pneumatica
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
-
- veteran
Cosmine nu pare rea ideea....
Doar ca va trebui sa urci in barca sistemul de roti de fiecare data cind intrii pe apa ....nu de alta dar sa nu dai cu rotile de fundul baltii sau mai grav de bolobani, copaci , etc....
In rest e ok ca nu dai gauri prin placa de motor.

Doar ca va trebui sa urci in barca sistemul de roti de fiecare data cind intrii pe apa ....nu de alta dar sa nu dai cu rotile de fundul baltii sau mai grav de bolobani, copaci , etc....
In rest e ok ca nu dai gauri prin placa de motor.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
pt mine e mai ok sa urca alea in barca decat sa o gauresc
)
sau ii poti face un cot chiar unde e chestia aia de sustinere de sub placa de motor si sa ridici rotile in sus.. ( sa le pliezi ) si ai scapat si de datu cu rotile de ceva

sau ii poti face un cot chiar unde e chestia aia de sustinere de sub placa de motor si sa ridici rotile in sus.. ( sa le pliezi ) si ai scapat si de datu cu rotile de ceva

"In fiecare zi ne batem joc
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Pe mine m-ar ,,coafa,, asta ; http://www.youtube.com/watch?v=LjlK1IshnUc ...la barca rigida 

foarte buna ideea mynu_cs ! felicitari !
personal eu as demonta rotile si le-as pune in masina dupa ce pun barca la apa
personal eu as demonta rotile si le-as pune in masina dupa ce pun barca la apa
in rest ... we are the best!
- andriipopa75
- veteran
daca vrei sa circuli pe drumurile publice cu barca remorcata, atunci trebuie sa indeplineasca conditiile legale pt remorca
citeste si aici http://www.barcaholic.ro/f5/constructie ... -1503.html
citeste si aici http://www.barcaholic.ro/f5/constructie ... -1503.html
Eu o sa gauresc oglinda fara retineri
...Cu niste saibe de cauciuc etansez si nu ma deranjeaza cu nimic. Doua tevi dreptunghiulare pe oglinda..in care bagi picoarele
....rotilor, de jos cand le folosesti...si de sus si cu rotile paralele cu oglinda cand nu le folosesti..bineteles cu gaurile de rigoare in punctele cheie pentru stifturi(suruburi, w/e)..care la o adica se pot lega de tevi cu ceva sfoara sarma ca sa nu le pierzi daca le scapi din mana..eventual si picoarele de la roti tot asa...asigurate cu ceva importiva scaparii in apa.
Cred ca sistemul asta ar functiona si fara tevile alea taiate special in forma(ca intr-unul din imagini)..si pot sa lasi rotile atasate de barca si cand o depozitezi. Mie nu mi-ar mai lipsi inca un accesoriu carat separat.

Cred ca sistemul asta ar functiona si fara tevile alea taiate special in forma(ca intr-unul din imagini)..si pot sa lasi rotile atasate de barca si cand o depozitezi. Mie nu mi-ar mai lipsi inca un accesoriu carat separat.
cu schita a rezolvat mynu_cs, el a inteles perfect ce am vrut sa spun in descrierea mea.
singura chestie este ca pe acea platbanda se poate adapta sistemul de pliere si rabatare a rotilor din linkul cu pricina.
profilul ala patrat trebuie taiat exact ca in imagini altfel nu se roteste si nu rabateaza roata, iar roata trebuie sa fie prinsa direct pe axul metalic fara rulmenti sau alte lagare doar frecare plastic pe metal altfel se gripeaza cum bine zicea cineva anterior.
vali, daca tot nu ai inteles, iti fac o schita pe weekend.
mihnea, tu trebuie sa uzi "batul" intai si abia apoi vorbim de schite si alte ganduri de evadare fara fratele "dorinel"
singura chestie este ca pe acea platbanda se poate adapta sistemul de pliere si rabatare a rotilor din linkul cu pricina.
profilul ala patrat trebuie taiat exact ca in imagini altfel nu se roteste si nu rabateaza roata, iar roata trebuie sa fie prinsa direct pe axul metalic fara rulmenti sau alte lagare doar frecare plastic pe metal altfel se gripeaza cum bine zicea cineva anterior.
vali, daca tot nu ai inteles, iti fac o schita pe weekend.
mihnea, tu trebuie sa uzi "batul" intai si abia apoi vorbim de schite si alte ganduri de evadare fara fratele "dorinel"

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
Baga frate schita aia nu fi chitros .....vali, daca tot nu ai inteles, iti fac o schita pe weekend.

Nu ma mai "ameninta"

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Cu rotile am rezolvato .Amu sa hodinim ; http://www.popscreen.com/p/MTU3MTA0NDQz ... aft-Dinghy