Sistem tractare barca pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Sistem tractare barca pneumatica
stiu ca am vazut si mai ieftine, dar nu le gasesc pe net. oricum s-ar putea ca unora sa le fie mai comod sa cupere unul de-a gata decat sa-l reproduca, maiales daca nu au acces la scule pentru indoit, gaurit, etc
-
- veteran
E geniala ideea , dar costa 127 euro....danielo scrie:alta idee ...http://solutions-seller.eu/ks.html#

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Vali,vali stratonov scrie:E geniala ideea , dar costa 127 euro....danielo scrie:alta idee ...http://solutions-seller.eu/ks.html#![]()
![]()
il poti manufactura extrem de usor din niste profile patrate si poti sa il adaptezi ca sa nu ma fi nevoit sa gauresti oglinda barcii
sistemul este beton si perfectibil
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
adiwolf scrie:Vali,vali stratonov scrie:E geniala ideea , dar costa 127 euro....danielo scrie:alta idee ...http://solutions-seller.eu/ks.html#![]()
![]()
il poti manufactura extrem de usor din niste profile patrate si poti sa il adaptezi ca sa nu ma fi nevoit sa gauresti oglinda barcii
sistemul este beton si perfectibil

Cum faci sa nu gauresti oglida?
Ai o schita ceva?
Ca de reprodus e simplu ....eu am deja rorile cumparate.

Vali,
nu am schita dara daca vrei iti fac una insa doar in weekend ca acuma nu am timp deloc.
la ce m-am gandit eu?
pai este ceva ca la motoare, adica:
- am un platbanda de 3-5mm grosime de lungimea oglinzii barcii + intoarsa ca un U in barca
- usor de inteles ca la partea de se intoarce in barca se pune un surub de fixare cu talpa ca sa stranga pe oglinda barcii
- la partea inferioara a platbandei, am sudat un opritor mic in asa fel incat sa prinda putin din fundul barcii pe oglinda.
- pe platbanda asta, adaptez sistemul de mai sus sau sudez un profil partat gol pe interior, de circa 10-15cm si prin care trecetubul rotund care sustine roata (hai ca ai inteles cum vine deja si sigur il faci in doua miscari)
daca totusi vrei desen, imi spui si se rezolva
nu am schita dara daca vrei iti fac una insa doar in weekend ca acuma nu am timp deloc.
la ce m-am gandit eu?
pai este ceva ca la motoare, adica:
- am un platbanda de 3-5mm grosime de lungimea oglinzii barcii + intoarsa ca un U in barca
- usor de inteles ca la partea de se intoarce in barca se pune un surub de fixare cu talpa ca sa stranga pe oglinda barcii
- la partea inferioara a platbandei, am sudat un opritor mic in asa fel incat sa prinda putin din fundul barcii pe oglinda.
- pe platbanda asta, adaptez sistemul de mai sus sau sudez un profil partat gol pe interior, de circa 10-15cm si prin care trecetubul rotund care sustine roata (hai ca ai inteles cum vine deja si sigur il faci in doua miscari)
daca totusi vrei desen, imi spui si se rezolva

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
Vreau frate desendaca totusi vrei desen, imi spui si se rezolva

Eu sunt atehnic

Adi, vreau si eu desen ! Dau b.r.r.c.
)
Nu ma duce capul la ceva simplu
P.S. Vreau sa ma pot duce la pescuit fara Docktoru

Nu ma duce capul la ceva simplu

P.S. Vreau sa ma pot duce la pescuit fara Docktoru

in rest ... we are the best!
Da Vali 127 euro cu transport inclus daca vrei sa ai mainile curate
,dar daca ti-ai luat si roti (cred ca fara rulmenti interiori ca gripeaza)sigur vrei sa bricolezi ceva,sapor la mesterit (si eu urmez )!DESEN,DESEN !