Shimano vs Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 11 Feb 2011, 14:41

bruzli il bate pe vandam?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Feb 2011, 14:45

@ Gabi - exact! maestre. Salutari!

@ ULK - pana la urma nu e numai de gay topicul, e daiwa vs shimano, deci fire at will... :lol1: N-ai vazut ca s-o inchis topicul ala din Cafenea a lui Gigi? Pana se dezgheata noi ce facem?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 11 Feb 2011, 14:48

da . + ca la clasa lui zillion mai sunt si cronarch si quantum KV si revo premier care nu sunt deloc de lepadat,
un lucru e cert . piata asta evolueaza in fiecare zi si toate firmele investesc masiv in calitatea produselor si de la an la an sunt tot mici diferentele intre ele.
eu zic ca pana la urma este doar o chestiune de obisnuita si de gust.
Viata bate filmu'

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Feb 2011, 14:52

Chief scrie:Pai ce naluci ai aruncat cu Curado si n-ai putut cu sol? Ii si mai preshas si sincer, sol am vazut la muuuulta lume si curado inca la nimeni, inafara de tine. Nu zic ca n-ar fi ok dar mi se pare solul prima optiune de departe. A pescarilor in general si a celor care sunt pasionati de baitcasting in clasa asta... deci cam de acolo concluzia. Daca vorbim de USA, acolo mi se pare ca Alphasul (Solul japan) e si mai infipt dar pana la urma si ei sunt ca noi cu taberele. Apoi am zis ML, deci foarte usoare... cat de usoare? Pe 5-12 gr sa zic, se simte perfect. Cam asta ar fi clasa ML.

Nu este cineva mai incepator ca mine la baitcasting.....Simbata,la mine in curte,combo st croix legend extreme+shimano curado...Un jig de 2.5gr+o guma kopito de 7cm...Io ,lanseuri de 7-10m,......maestrul proprietar...ha,ha,ha,....dincolo de 15m,cu 2.5gr...Cum merge curado???Ioi,mai bine nu intrebati.....L-am luat la invirtit dupa ce ma jucasem cu un Sol....diferenta mare ,zic eu,spre curado...Din pacate este infectat cu virus de gripa (ah1n1;porcina;aviara),nu conteaza,......daca proprietarul se hotaraste sa renunte la ea pe motive de carantina ,io is primul care o revendic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Feb 2011, 14:54

Chief ,incorect spus:"pina se dezgheata",anul acesta se zice "pina in 2 iunie"...... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 11 Feb 2011, 14:55

Chief scrie: sol am vazut la muuuulta lume si curado inca la nimeni, inafara de tine. Nu zic ca n-ar fi ok dar mi se pare solul prima optiune de departe. A pescarilor in general si a celor care sunt pasionati de baitcasting in clasa asta... deci cam de acolo concluzia. Daca vorbim de USA, acolo mi se pare ca Alphasul (Solul japan) e si mai infipt dar pana la urma si ei sunt ca noi cu taberele. Apoi am zis ML, deci foarte usoare... cat de usoare? Pe 5-12 gr sa zic, se simte perfect. Cam asta ar fi clasa ML.
si eu am curado (varianta japan). sincer arunca mai bine ca sol fara discutii. aici vorbim de noul curado 51E.
si sa nu incurcam oalele cu borcanele. daca noi romanii nu pescuim prea mult cu shimano sau alte marci la casting (asta probabil ca nu avem acces la ele asa usor) in afara de daiwa asta nu inseamna ca nu sunt bune sau mai bune.
si faza cu america nai deloc dreptate. acolo sunt marci care se vand mai bine ca daiwa
Viata bate filmu'

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Feb 2011, 15:02

Vorbeam de daiwa vs shimano nu vizavi de alte marci, si de clasa ML. Despre asta vorbeam. Si eu arunc cu solul si 2,5 grame + cat mai are copytou de 7 cm... suficient. N-am masurat da o sa ies si la masuratori. Trebe sa scot si un 50 de metri cu 3/8 oricum ;)

@gabbyy - ai dat si cu solul si n-ai reusit?

Io sunt fan Daiwa oricum si trebe sa tin steagu, ce naiba?!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 11 Feb 2011, 15:14

am dat chiar cu steez-ul si nu arunca chiar cat scorpionu (curado var japan). ce zici tu de asta?
Viata bate filmu'

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Feb 2011, 15:20

Ca poate nu te imprietenesti cu mag-force, altceva ce sa zic? ;) C-o da mai departe? Poate. Vorbim de dat departe? Ramane problema cu distanta ca aia cu marimea. In state, quantum si abu ii sparg pe toti la vanzari.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 11 Feb 2011, 15:22

gabbyy77 scrie:am dat chiar cu steez-ul si nu arunca chiar cat scorpionu (curado var japan). ce zici tu de asta?
eu zic Gabi ca n-ai facut tu ceva bine
am dat cu amandoua , Scorpionul e un fel de dezamagire pt mine dpdv al lanseului , sorry

la greutati usoare Pixy le pisa pe toate , fara suparare si osebire
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns