Shimano Twin Power 2500 Made in Japan

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 19 Noi 2008, 15:24

Una peste alta sunt mulinete foarte bune ... uni, dar doar uni, ar spune ca sunt cele mai bune. Stella, TwinPower (Sustain) si Stradic, făcând parte din flotila regala, sunt cele mai bune si fiabile.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 19 Noi 2008, 16:07

StefanDinu scrie: Blue_Fox ti-a explicat foarte bine si foarte tehnic.
8) Mersi!

Pentru stefan28, referitor la mulineta, am avut norocul sa gasesc pe ebay la un magazin din Italia, un Twin Power FB, made in Japan, cu garantie 3 ani, tot tacamul husa, ulei, tambur de rezerva, alea alea, l-am comandat (m-a ajuns doar 700ron cu tot cu taxe :wink: ) si trebuie sa ajunga. Cand ajunge o sa ii fac un mini-review pe forum, cu poze cu tot ca sa incerc sa te lamuresc si mai mult :D , oricum, eu am un prieten care are si Stradic FB si Twin Power FB, a fost cu ele in delta, a tras de ele, le-a pescuit intens, forjat, cum vrei sa ii zici, a scos si cizme la mal cu ele si busteni, le are de aprox 1 an jumate si merg ca scoase din cutie, am dat cu ele si nu au niciun defect, inafara ca le-a murdarit... omul are si Sephia si Ultegra, Stella FD, le-a cam avut pe toate... dar mi-a zis si el, ca l-am intrebat special: dupa ce le-a avut pe toate, care este cea cu raportul calitate pret cel mai bun si mai durabila si mi-a zis sec TWIN POWER... cea mai buna, stella e mulineta de fitze, nu se merita, bine, daca ai bani si o vrei asta nu inseamna ca nu e buna si sa nu o cumperi... eu am dat si cu stella lui, si nu mi s-a parut mai fina ca TP-ul, are si asta anumite jocuri, mici zgomote
Life's short, so live the most of it!

stefan28
junior
junior

Mesaj de stefan28 » 19 Noi 2008, 16:45

Blue_Fox scrie:
StefanDinu scrie: Blue_Fox ti-a explicat foarte bine si foarte tehnic.
8) Mersi!

Pentru stefan28, referitor la mulineta, am avut norocul sa gasesc pe ebay la un magazin din Italia, un Twin Power FB, made in Japan, cu garantie 3 ani, tot tacamul husa, ulei, tambur de rezerva, alea alea, l-am comandat (m-a ajuns doar 700ron cu tot cu taxe :wink: ) si trebuie sa ajunga. Cand ajunge o sa ii fac un mini-review pe forum, cu poze cu tot ca sa incerc sa te lamuresc si mai mult :D , oricum, eu am un prieten care are si Stradic FB si Twin Power FB, a fost cu ele in delta, a tras de ele, le-a pescuit intens, forjat, cum vrei sa ii zici, a scos si cizme la mal cu ele si busteni, le are de aprox 1 an jumate si merg ca scoase din cutie, am dat cu ele si nu au niciun defect, inafara ca le-a murdarit... omul are si Sephia si Ultegra, Stella FD, le-a cam avut pe toate... dar mi-a zis si el, ca l-am intrebat special: dupa ce le-a avut pe toate, care este cea cu raportul calitate pret cel mai bun si mai durabila si mi-a zis sec TWIN POWER... cea mai buna, stella e mulineta de fitze, nu se merita, bine, daca ai bani si o vrei asta nu inseamna ca nu e buna si sa nu o cumperi... eu am dat si cu stella lui, si nu mi s-a parut mai fina ca TP-ul, are si asta anumite jocuri, mici zgomote
Blue fox tata, sa dea Dumnezeu sa ai parte de ea si ea de tine. Am dat si eu un search pe siteurile de profil mentionate la inceputul topicului si am vazut ca mai jos de 350 de verzi nu e Twin-ul Japan. Daca mai pui si transportul...ura si la gara. Bugetul meu de acum nu imi permite. Eu unu recunosc. Arata bine imi place(mai ales faza cu deschisul pe interior), pentru ca n-are suruburi carcasa, e tare gaselnita, adio mizerie in interior. Dar in momentul de fata nu mi-o permit(ma refer la pretul afisat pe siteurile japoneze). vin Sarbatorile si ma infig si eu la una, cam asta ar fi, dar nu la pretul de peste 400 de verzi.in nici un caz. Iar faza cu un sigur tambur iar e un mare minus pt mine.De acord cu tine, cine isi permite poate sa face ce vrea. Ai mare curagiu sa iei de pe ebay(eu nu am mai luat).Ai avut noroc si cu pretul, daca zici ca dai 700 ron total. ce sa-ti zic, sa o folosesti sanatos. Eu...poate peste un an doi...ma mai gandesc. Acum nu e o urgenta. 8)
Astept sa postezi niste poze...asta daca vrei si ai timp. Mai bine zis asteptAM poze, ca sunt sigur ca nu doar eu sunt curios. :wink:

radu6R
junior
junior

Mesaj de radu6R » 19 Noi 2008, 18:33

Stefan incerca pe FUJIYAMA , acolo este doar 160 EURO. totusi este un sait cam dubios, are preturi cu proximativ 40/50 euro mai mici decat la celelalte, calculind si costurile de transport;
apropos a cumparat cineva de pe fujiyama.com, is curios de ar avea astia preturile asa scazute in comparatie cu ceilalti, este posibil sa fie asamblate in alta tara sau?????

stefan28
junior
junior

Mesaj de stefan28 » 19 Noi 2008, 19:15

radu6R scrie:Stefan incerca pe FUJIYAMA , acolo este doar 160 EURO. totusi este un sait cam dubios, are preturi cu proximativ 40/50 euro mai mici decat la celelalte, calculind si costurile de transport;
apropos a cumparat cineva de pe fujiyama.com, is curios de ar avea astia preturile asa scazute in comparatie cu ceilalti, este posibil sa fie asamblate in alta tara sau?????
Sunt "periculos" de ieftine, nu crezi?
Ar da faliment celelalte site-uri. Nu stiu ce sa cred. Cine a cumparat de pe siteurile japoneze stie mai bine, eu nu stiu ce sa zic.
parerea mea.
Ar fi bine cineva sa aduca "bulk" la noi mulinete japoneze. Sa se "trezeasca" cineva dealer peste noapte, ceva de genul asta. Atunci ai beneficia si de vreun discount poate per bucata, dar oricum mai e TVA-ul.

Sau sa fii "vanator" de chilipiruri pe ebay. asa te scoti (mult)mai ieftin.

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 19 Noi 2008, 20:29

radu6R scrie:Stefan incerca pe FUJIYAMA , acolo este doar 160 EURO. totusi este un sait cam dubios, are preturi cu proximativ 40/50 euro mai mici decat la celelalte, calculind si costurile de transport;
Ce vorbesti tata... 155 de euro e pretul pt marimea 1000, deci daca vrei sa iti iei 2500 sa zicem, mai creste cu vreo 8 euro...ok, asta nu e asa de mult, dar, intotdeauna exista un dar(si eu am vrut sa imi comand de pe fujiamapeche) ala e pretul fara taxe:taxa EMS (express mail service) e 32 de euro, asta insemnand in total 195 de euro plus VAT-ul (19%) care la 195 de euro vine vreo 37 de euro, plus inca o taxa vamala care e de 3,7% in europa, deci, in total ajungi la vreo 250 de euro... :shock:
parca nu mai suna asa ieftin, nu? si eu m-am mirat cand am vazut pretul asa de redus, dar dupa putina documentare, am gasit tot pe site "4. Summary : What the customer have to pay" asta:
http://www.fujiyamapeche.com/conditions.php
la alineatul 4 zice exact cum calculeaza
Life's short, so live the most of it!

stefan28
junior
junior

Mesaj de stefan28 » 19 Noi 2008, 21:16

Blue fox

Ce faci pana la urma, iti iei de pe fujiama sau de pe ebay?
daca tot ai banu, mai bine iti iei de pa siteul asta decat ebay.

:lol: :lol:

ok, faci cum doresti pan la urma.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Noi 2008, 22:02

fujiyamapeche este vechiul Ginrinpeche facut pentru francofoni. Au pravalie si pe ebay. Sunt relativ seriosi, am cumparat o data de la ei fara probleme, altii au fost livrati cam cu intarziere si s-au plans ca nu le prea raspundea nimeni la mailuri. Dar pana la urma au primit.

Tudor

radu6R
junior
junior

Mesaj de radu6R » 19 Noi 2008, 22:26

blue fox, crede ma ca am cautat si pe plat, ichibantackle, bass.jp, japantackle si alte site uri japan, iar cei de la fujiyama au cele mai mici preturi.
eu am yis 160 euro, era 163, da si cu taxe si drum din jap face aproximativ 232 euri.
cel mai ieftin am gasit acelasi model la bass.co.jp: si este 257 euri cu transport, dar fara taxa in tara, undeva la 22,7 din val mulinelului, respectiv tva si restu taxa pt mulinete la import.
frate daca vrei calitate platesti, se poate pescui si cu exage dar........
oricum eu dor am vrut sa arat ca exista si site unde s mai ieftine sculele; n am cumparat de la ei, din acea cauza am si intrebat.

stefan28
junior
junior

Mesaj de stefan28 » 19 Noi 2008, 23:47

tudor scrie:fujiyamapeche este vechiul Ginrinpeche facut pentru francofoni. Au pravalie si pe ebay. Sunt relativ seriosi, am cumparat o data de la ei fara probleme, altii au fost livrati cam cu intarziere si s-au plans ca nu le prea raspundea nimeni la mailuri. Dar pana la urma au primit.

Tudor
Era prea good sa fie light deci... Ziceti ca au fost intarzieri la livrari.

ma rog...Intrebarea care vine automat este urmatoarea:de ce atunci celelalte siteuri nu micsoreaza tarifele ca sa tina pas cu acestia din urma(adica fujyiama)?? E o intrebare de bun simt.

Veteranii oare stiu mai bine?? :?
Nu ne spun si noua? :roll:

Scrie răspuns