Shimano Stradic CI4 + (2500/3000)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shimano Stradic CI4 + (2500/3000)
Daca este vreun posesor al acestui model rog sa-mi trimita un mesaj privat (daca doreste...) pt niste intrebari ! Multumesc
Re: Shimano Stradic CI4 + (2500/3000)
Pune intrebarile aici si sigur o sa gasesti si raspuns la ce te intereseaza
eu vroiam sa discut direct cu posesorul prin tel dar na... merge si pe forum...
as vrea sa stiu:
- diferenta fata de stradicul CI4 (modelul de dinainte) ! plusuri si minusuri
- ce ati alege intre CI4 + si modelul FJ ? cu argumente
as vrea sa stiu:
- diferenta fata de stradicul CI4 (modelul de dinainte) ! plusuri si minusuri
- ce ati alege intre CI4 + si modelul FJ ? cu argumente
Dintre plusurile ci4+ fata de ci4 ,ar fi ca ci4+ are x-ship si ca vine cu tambur de rezerva. Minusuri...nu stiu.
Intre ci4+ si fj?....eu le-am invartit pe amandoua si amandoua mi-au placut. Cumpar-o pe ceea care se echilibreaza mai bine cu lanseta , diferenta de greutate dintre cele 2 modele fiind de 70g.
Eu am un ci4 4000f ,iar dupa un sezon de pe pescuit (destul de des) pe Dunare, cu voblere si cu jiguri, nu am probleme si sunt multumit de mulineta.

Intre ci4+ si fj?....eu le-am invartit pe amandoua si amandoua mi-au placut. Cumpar-o pe ceea care se echilibreaza mai bine cu lanseta , diferenta de greutate dintre cele 2 modele fiind de 70g.
Eu am un ci4 4000f ,iar dupa un sezon de pe pescuit (destul de des) pe Dunare, cu voblere si cu jiguri, nu am probleme si sunt multumit de mulineta.

Stradic CI4+ vine cu tambur de rezerva????? Știam ca nu are decât un tambur.
Ai dreptate. Nu stiu de ce traiam cu ideea ca vine cu tambur de rezerva....Poate pt faptul ca uneori mi-ar fi placut sa am tambur de rezerva la mulineta folosita de mine 

asa putine pareri ...
Eu as lua Fj.In afara de x-ship restul e marketing...Cica e de n! ori mai tare ci4+ ca ci4 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Face mult rulmentul din capatul axului melcat (x-ship) , si asta se v-a observa in timp . Dupa mine modeleul Stradic cel mai reusit este seria FI , dar sa aibe si x-shipZamfi scrie:Eu as lua Fj.In afara de x-ship restul e marketing...Cica e de n! ori mai tare ci4+ ca ci4

- stefanflorin
- veteran
x-ship nu e rulmentul ala, asa cum am aflat si eu mai demult, evident tot de pe forum, e felul in care este pozitionat pinionul fata de melc, adica mai aproape, prin marirea spatiilor dintre dintii rotilor...nu stiu cat de bine am explicat, dar se intelege 

Urasc atarnatorii!