Shimano Stradic CI4 + (2500/3000)

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Shimano Stradic CI4 + (2500/3000)

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Ian 2015, 10:40

Imagine
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 02 Ian 2015, 11:20

rulmentii aia ii are si zauberul, asta nu inseamna ca e dotat cu x-ship.
o explicatie mai ampla aici http://www.cabelas.com/custserv/custser ... imanoXShip
practic e un ansamblu de mai multe componente acest comercial x-ship.
Urasc atarnatorii!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Ian 2015, 13:26

Asta am vrut sa spun..ca este un cumul, intre care si pinionul sprijinit pe doi rulmenti..reclama sau nu, mie imi place extraordinar de mult cum merge.Desi la inceput ci4 asta parea foarte fragil, si ma gandeam serios sa vand mulineta, pina la urma am capatat incredere in ea si o pescuiesc cu placere..

.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 02 Ian 2015, 14:00

trage ca un V8 cu consum de TDI si altceva nu :D
Urasc atarnatorii!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Ian 2015, 15:16

...peste sa fie..ca daca ar fi dupa cate scule avem, ar fi ca si in paradis..

.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 04 Ian 2015, 20:42

stefanflorin scrie:rulmentii aia ii are si zauberul, asta nu inseamna ca e dotat cu x-ship.
o explicatie mai ampla aici http://www.cabelas.com/custserv/custser ... imanoXShip
practic e un ansamblu de mai multe componente acest comercial x-ship.
Salutari,

Daca ma uit atent la schema aia, de fapt nu e nimic nou cu exceptia faptului ca au marit diametrul la drive gear, rulmentii erau si inainte (poate ca ala de la capatul pinionului era doar la modele mai scumpe) respectiv alti producatori le folosesc demult fara atata tam-tam.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 04 Ian 2015, 22:33

La capătul din spate e în general o bucșă. Vanquish și Stella au rulment, în rest e bucșă de la Alivio la Twin Power. Cred că bucșa aia oricum e ultima grijă a unei mulinete.

Toate vrăjelile astea nesimțite cu denumiri codificate prezentate drept inovații seamănă foarte bine cu vrăjelile nesimțite pe care le prezintă de exemplu... Apple drept inovații. Și papagalii plătesc și stau la coadă și se calcă în picioare. Că e geniu ăla de-a murit acum 2 ani, dumnezeul hipsterilor. Ăla de-a inventat internetul stând pe veceu, ochelarii cu rama groasă, bărbile și pantalonii roșii mulați pentru băieți. Sper să nu vină extratereștrii prea curând în vizită că ne facem de căcat.

Dacă oi mai lua vreo mulinetă modernă, o să iau un Stradic din ăla alb. Aia e mulinetă de mers la pescuit.

Clin
junior
junior

Mesaj de Clin » 05 Ian 2015, 00:30

si eu inclin spre FJ fiind si mai grea imi echilibreaza mai bine batul + ca mulinetele de aluminiu imi dau alta senzatie.
e vreo problema ca rotita aia dintata de pe ax (de sub tambur), nu stiu cum ii zice..., e din plastic ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Ian 2015, 08:30

geppetto scrie:La capătul din spate e în general o bucșă. Vanquish și Stella au rulment, în rest e bucșă de la Alivio la Twin Power. Cred că bucșa aia oricum e ultima grijă a unei mulinete.

Toate vrăjelile astea nesimțite cu denumiri codificate prezentate drept inovații seamănă foarte bine cu vrăjelile nesimțite pe care le prezintă de exemplu... Apple drept inovații. Și papagalii plătesc și stau la coadă și se calcă în picioare. Că e geniu ăla de-a murit acum 2 ani, dumnezeul hipsterilor. Ăla de-a inventat internetul stând pe veceu, ochelarii cu rama groasă, bărbile și pantalonii roșii mulați pentru băieți. Sper să nu vină extratereștrii prea curând în vizită că ne facem de căcat.

Dacă oi mai lua vreo mulinetă modernă, o să iau un Stradic din ăla alb. Aia e mulinetă de mers la pescuit.

Acu' ce vrei si tu??Si astia de la marketing trebuie sa manace o pita :)

Bucsa de la capatul axului melcat se poate inlocui cu rulment .Mai trebuie un rulment si o saiba, gasiti la Edi.

.

Scrie răspuns