Shimano Stradic 1000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
zander scrie:Storm, daca nea Jean te-a sfatuit sa sti ca eu nu am primit de la el decat sfaturi bune, Loomis-ul el la recomandat si sunt foarte multumit de ea.
Nu m-a sfatuit personal,citeam despre lanseta si zicea ca e ok la banii astia.Nu ma indoiesc ca se pricepe la pescuit,iar batzul chiar e in regula la cit am dat pe el.
ai si tu dreptate, dar de multe ori pescuiesc la rotativa lansand in amonte si recuperand in aval. pana acum am folosit un Avenger AV15 si cam iesea fum din ea incercand sa recuperez putin mai repede decat curgerea apei. Din aceasta cauza vreau o mulineta cu tambur mai mare.zander scrie:Adi_ pentru microlite nu iti trebuie mulineta de 2000, fiind un pescuit de finete vei pescui cu fire subtiri , iar diferenta la distanta eu zic ca este nesemnificativa.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran
zander,
Stradic-ul 1000 este la fel de bun ca si marimile mai mari(2500 de ex.)...poti sa-ti iei linistit modelul 1000, este f. bine realizat si fiabil! asta este parerea mea!
eu am 2 Stradic-uri, dintre care, unu intra in al 3-lea sezon de pescuit si merge absolut perfect! in afara de 2-3 zgarieturi(care sunt inevitabile) restul este in perfecta stare!
Stradic-ul 1000 este la fel de bun ca si marimile mai mari(2500 de ex.)...poti sa-ti iei linistit modelul 1000, este f. bine realizat si fiabil! asta este parerea mea!
eu am 2 Stradic-uri, dintre care, unu intra in al 3-lea sezon de pescuit si merge absolut perfect! in afara de 2-3 zgarieturi(care sunt inevitabile) restul este in perfecta stare!

- mihaimircea
- veteran
Eu am combinat un MicroLite de 6'6" cu un Exceler 1500. Mi-as fi dorit ca mulineta sa fie oleaca mai usoara dar nu pot sa zic ca e incomod.Adi_ scrie:ma gandesc si eu sa fac o combinatie Bass Pro MicroLite + mulineta. dar ce mulineta? as vrea sa fie de 2000. E vre-una mai usoara de 8.5 oz?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.