Shimano sau Shimano ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Oct 2010, 20:22

in pescuit...raportul... evolutiii de tambur pe tura de manivela e irelevant

nr de tzanti recuperati e cu totul altceva...

dupa specie si stil si alea rapide dar si alea leneshe au fiecare catarea lor... in sensu ca e mai placut sa pescuiesti cu una lenesha cind recuperezi cite putin si cu pauze si neplacut sa dai de nebun la manivela ca pt ultima data cind musai vrei sa recuperezi rapid, si invers... , adica olea mai incomod sa recuperezi incet si mai diloc cu una al draqu de rapida..., cum am zis... fiecare cu catarea ei...

aspius
junior
junior

Mesaj de aspius » 10 Oct 2010, 20:45

Ai si tu dreptate...

Uitam, deseori, ca pescuitul nu itne doar de foame si cati am prins. Natura, libertate si competitie...

ALtfel, suntem vai de capul nostru... Cu malul toxic, unguresc, ne ducem la naiba...

kuintautti scrie:in pescuit...raportul... evolutiii de tambur pe tura de manivela e irelevant

nr de tzanti recuperati e cu totul altceva...

dupa specie si stil si alea rapide dar si alea leneshe au fiecare catarea lor... in sensu ca e mai placut sa pescuiesti cu una lenesha cind recuperezi cite putin si cu pauze si neplacut sa dai de nebun la manivela ca pt ultima data cind musai vrei sa recuperezi rapid, si invers... , adica olea mai incomod sa recuperezi incet si mai diloc cu una al draqu de rapida..., cum am zis... fiecare cu catarea ei...

Scrie răspuns