shimano sau cormoran

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 30 Dec 2007, 16:06

tincu ilie scrie:Cred ca iau shim.stradic.Are cineva?
Tocmai mi-am comandat eu unul de pe totalfishing si de abia astept sa il pipai :D Mi.am luat si eu pentru ca am vazut la un prieten unul de 2500, care-l are de vreo un an doi si merge ca din cutie(chiar mai bine ca Techniumul meu care are abia 4 luni) si omul nu pot sa spun ca a menajat mulineta... ci dimpotriva, in delta a tras cu ea de totate de la stuf pana la cioate
Life's short, so live the most of it!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2007, 17:32

Sarbatori si fire intinse. :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Dec 2007, 19:52

:lol: daca intre magnezia si exage ai ales stradic..........e cea mai buna alegere pe care o puteai face! :lol: :lol: la multi ani si tie :wink:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Dec 2007, 21:54

adrignat ai spus ceva de okoma sunt jalnice eu nu mai cumpar in viatza mea a mers bine 2ani si pe urma bum ca traznita s-au rupt doi dintzi de la rotiza si asta o fost, sta in sertar acum, am incercat sa caut in zadar o rotiza care sa se potriveasca dar nimic, vroiam si inca mai vreau sa o repar poate o pun pe un batz de pluta ca ma despart cam greu de sculele mele sa vad cum fac.acum am un dam si sunt multumit de el

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 30 Dec 2007, 22:15

E prea noua ca sa-ti pot spune ceva de ea la capitolul fiabilitate, in rest arata bine, se "misca" bine.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2007, 22:33

Sper sa ma tina tot cit m-a tinut si Shakespeare-ul.Cred ca am scris bine.Adica ,5 ani,numai spinning.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 31 Dec 2007, 00:22

ed scrie:adrignat ai spus ceva de okoma sunt jalnice eu nu mai cumpar in viatza mea a mers bine 2ani si pe urma bum ca traznita s-au rupt doi dintzi de la rotiza si asta o fost, sta in sertar acum, am incercat sa caut in zadar o rotiza care sa se potriveasca dar nimic, vroiam si inca mai vreau sa o repar poate o pun pe un batz de pluta ca ma despart cam greu de sculele mele sa vad cum fac.acum am un dam si sunt multumit de el
:lol: :lol: .....pai da..........atunci am un raspuns:lesath......uita-te un pic la topicurile despre batu asta d p forum........asta inseamna ca shimano e o firma de kk? :D

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 31 Dec 2007, 11:34

ed scrie:adrignat ai spus ceva de okoma sunt jalnice eu nu mai cumpar in viatza mea a mers bine 2ani si pe urma bum ca traznita s-au rupt doi dintzi de la rotiza si asta o fost, sta in sertar acum, am incercat sa caut in zadar o rotiza care sa se potriveasca dar nimic, vroiam si inca mai vreau sa o repar poate o pun pe un batz de pluta ca ma despart cam greu de sculele mele sa vad cum fac.acum am un dam si sunt multumit de el
eu am patit acceasi problema dar din prostia mea ca am scapat-o din mana cand o demontam de pe mandrina direct pe beton. Aveam o mulineta de 30 RON(okuma acces) asa ca ma luat roata de ea. Nu imi pare rau ca rola am folosit-o la o alta mulineta la care i-am taiat rola din prostie (am strans prea tare surubul). Nu as putea spune ca sunt suparat pe okume sunt rezonabile si au un raport decent pret calitate.
Oricum banuiesc ca amandoua sunt MADE IN CHINA.
the angler is catching xxx, not by the lure

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Dec 2007, 12:04

Daca a mers bine doi ani nu-i chiar rea. :D
Eu am doua modele de la Okuma, Avenger si Epix. Isi fac f. bine treaba pentru banii lor.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Dec 2007, 12:16

Azi am primit prin cineva o mulineta noua din state: xxx Eagle Tournament 1000 de la Cabelas.Raport multiplicare 4.9-1, 5BB+1RB,ABS,infinite Antirevers,Gyro balanced,tambur rezerva.Fir 0,20-130.Cred ca o scot la vinzare,daca m-am hotarit pentru Stradic,a contat raportul de multiplicare al acesteia 6,0-1.Ce ziceti?

Scrie răspuns