Shimano Nasci 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shimano Nasci 2500
Care aveti schema la mulineta asta .... vreau sa stiu daca are rulment in galet ...am auzit ca nu ar avea.... si pe langa asta ce parere aveti desprea ea....
Re: Shimano Nasci 2500
are precis rulment in galet, am vazut cu ochii mei, mi-a desfacut galetul un vanzator in magazin, mulineta are worm shaft, baie de ulei, din pacate n-are tambur de rezerva.Radu_T scrie:Care aveti schema la mulineta asta .... vreau sa stiu daca are rulment in galet ...am auzit ca nu ar avea.... si pe langa asta ce parere aveti desprea ea....
-
- veteran
Dupa mine, la mulinetele Shimano de spin sa te uiti doar la cele care au orificiu de lubrefiere de recomandat Twin Power, Aspire, Stradic, Tehnium MGS si Stella daca ai bani. (la materialul c14 am retineri ca si la zaion poate ca sunt bune dar eu nu le accept, am alergie la ele
poate cand si la formula 1 cutiile de viteza se vor face din zaion sau c14 poate ca le voi accepta dar pana atunci le dau pas.
) Restul lasa-le in pace. Dca nu tragi prea tare de ele (sa dai in clenisori, pastraviori, salaiasi, marlite) merge si Seido, Exage chiar si vechiul Nexave AX.
Ia si tu un simano mai pupular mai utilizat de baieti, modelul indicat de tine este cam rarut. Sa nu ma intelegi gresit ce am zis este doar parerea mea.
Cred ca rolul forumului este de informare nu de intepare ca mai aberam caterincam e aste este ca publicitatea in mijlocul unui film bun...

Ia si tu un simano mai pupular mai utilizat de baieti, modelul indicat de tine este cam rarut. Sa nu ma intelegi gresit ce am zis este doar parerea mea.
Cred ca rolul forumului este de informare nu de intepare ca mai aberam caterincam e aste este ca publicitatea in mijlocul unui film bun...

-
- veteran
am si eu technium . stradic ,dar nu am prea facut peruci cu nici una din ele...nasci ma gandeam ca e ceva de ea ca in clasa medie S , si e pt. asia teoretic...si am gasit-o la un pret buna 285ron. ma gandeam ca o fi ceva de ea. si nu e pt. clenisori si bibanei, pentru delta , mures , mai mult stiuca si ce o mai intra