E foarte buna mulineta,la pretul care l-ai precizat este excelenta.Am folosit la stiuca un Nasci un an si nu am avut probleme.
Probele prin magazine nu sunt relevante .
Shimano Nasci 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
vipificator III scrie:Dupa mine, la mulinetele Shimano de spin sa te uiti doar la cele care au orificiu de lubrefiere
Are, orificiu de lubrifiere si este mai rarut pe la noi ca este facut pentru piata asiatica..la ce pret are ..nu poti sa te astepti la cine stie ce...
Cine are mai mult, merita una mai scumpa..cine nu are...merge si Nasci. Am Nasci si face exact cat se cere pe ea...are wormshaft, mai rar la plaja asta de pret.Nu sunt de acord , ca joaca din toate incheieturile, cel putin al meu de 1000 , nu ..am vazut si Daiwe mai scumpe cu joc mai mare. Doar o parere.
Cat dai atata face

Fata de Nexave,Exage, Seido..si din astea...cu siguranta este mai bun....sau cel putin la fel.
pai pe alte site-uri e undeva la 420ron...nu e vb ca nu am mai mult ...nu am gasit ceva sa ma atraga ...adica sa fie exact ce vreau....deocamdata twin poweru Domnului Ilarion ma atrage....mai este pe aici 1 de 2500dar nu raspunde la mp deocamdata....mai sunt si ceva stradicuri 4000fc...e mare si greu pt. ce vreau eu(stiuca)...pana la urma iau eu o decizie.