Shimano ForceMaster&Shimano Catana
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pescuiesc de aproape 2 ani cu ea ( linguri la stuk, avat, tuistere, voblere, shalau, somn , clean, biban, rotative ) deci...crezi ce vrei , eu atat iti spun : NU este pentru jigging, o poti folosi la jigging , am folosito si eu cu rezultatea...dar...te chinui , parerea mea ca jiggingu necesita un echipament separat de restul stilurilortali scrie: acuma yo ce sa mai cred ca la indicatii scrie una iar voi ziceti alta. Voi ati pescuit cu ea sau va dati cu parerea doar din priviri?!

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Eu o am de mai bine de 3 ani... versiunea de 2.70, 10-30g... si zic ca nu are deloc actiune rapida.... da asta e doar parerea mea... si in plus nu exceleaza deloc la capitolul senzitivitate...
Am prins destul cu ea... chiar si pe jiguri... insa o prefer mai mult cand dau pe lingura sau vobler.
Acum eu am Catana AX - 270M, mai nou pe site-ul Shimano vad ca a aprut seria noua... BX .... care poate fi diferita de prima.... insa ma indoiesc sa existe diferente chiar asa majore intre ele....
Am prins destul cu ea... chiar si pe jiguri... insa o prefer mai mult cand dau pe lingura sau vobler.
Acum eu am Catana AX - 270M, mai nou pe site-ul Shimano vad ca a aprut seria noua... BX .... care poate fi diferita de prima.... insa ma indoiesc sa existe diferente chiar asa majore intre ele....
tali scrie:iata ce svrie pe totalfishing:
Lanseta de spinning cu actiune rapida.
* Blank : carbon XT30 si XT40
* Dimensiuni : 240cm ( la transport 123cm)
* 2 tronsoane
* 7 inele subtiri de ceramica, Aero Guide Concept
* Putere : 5-20g
* Greutate 145g
acuma yo ce sa mai cred ca la indicatii scrie una iar voi ziceti alta. Voi ati pescuit cu ea sau va dati cu parerea doar din priviri?!
http://xxx.shimano.com/catalog/xxx/pr ... 2864935004tali scrie:un link ceva sa vad si eu cum arata?!
-
- veteran
Shimano Clarus , Compre si Beast Master
Tali,
pentru jig eu iti recomand Shimano Clarus 6`6``ft .ML (USA) sau de aici Beast Master de 2m si ML.
Lansete lungi putine care sa aiba maner corect ca lungime, ai o solutie sa-l tai.
Daca vrei sa pescuiesti cu jiguri usoare de 3-6g Cabela`s XML - 703 e o lanseta excelenta pentru lacuri nu foarte adanci. Pentru adancimi mai mari de 4m modelul 704 de la XML. Face toti banii merita ceva mai mult . Daca nu ai Shimano sunt foarte bune si blankul si inelele, iar designul e bun pentru pret.
Cristian Ene
pentru jig eu iti recomand Shimano Clarus 6`6``ft .ML (USA) sau de aici Beast Master de 2m si ML.
Lansete lungi putine care sa aiba maner corect ca lungime, ai o solutie sa-l tai.
Daca vrei sa pescuiesti cu jiguri usoare de 3-6g Cabela`s XML - 703 e o lanseta excelenta pentru lacuri nu foarte adanci. Pentru adancimi mai mari de 4m modelul 704 de la XML. Face toti banii merita ceva mai mult . Daca nu ai Shimano sunt foarte bune si blankul si inelele, iar designul e bun pentru pret.
Cristian Ene