Shimano Compre

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

christianpindichi
veteran
veteran

Shimano Compre

Mesaj de christianpindichi » 09 Mai 2007, 08:33

A pescuit cineva cu vreun bat din seria Compre?
Pareri plss...

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 09 Mai 2007, 17:48

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 09 Mai 2007, 22:21

:D crezi ca n-o stiu?

mersi oricum

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 01 Iun 2007, 15:38

Am fost in magazin saptamana trecuta si am vazut un Compre, din seria anterioara lui 2006. Modelul era discontinuu, in lichidare de stoc, redus de la 95 CAD la 75. L-am incercat si-am ramas foarte, foarte impresionat. IM8 - Fuji Hardloy - Fuji DPS. Blancul e tot IM8 Fast ca si seria mai noua Compre despre care cred ca ceri tu (Cristianpindichi) informatzii, dar arata foarte diferit: culoarea e caramiziu cu o anumita transparentza asemanator Fenwick-ului HMG, in timp ce modelul mai nou e gri inchis mat. Manerul la modelul mai nou e decupat pt a tzine degetul in contact cu blank-ul. Mediumul vechi recomanda linii 6-10, in timp ce cel nou 6-12. Cel vechi e o idee mai moale si mai usor decat cel nou.

Ieri, n-am rezistat si-am luat Compre-ul in reducere. Mi-a placut mult mai mult decat St. Croix Premier sau Triumph, aproximativ in aceeasi clasa de pretz. Parca ceva mai usor, mai sensibil si cu baza blank-ului mult mai subtzire. In plus inele mai de calitate decat pe St. Croix.

Ieri l-am pescuit cateva ore cu o gama larga de naluci (jiguri de 1/8-1/2 voblere minnow sau crank, rotative Mepps 1 si 2, Linguri de 18g). Se incarca excelent cu toata gama de naluci, chiar si cu crank-ul Daiwa Peanut care e foarte reactiv.

Din pacate n-am prins nici un peste mai mare (ci numai bibani si crappies) pt a vedea cum se incarca si cum "conduce" in drill un peste mai puternic, insa sensibilitatea batzului e de exceptzie. Oricum sunt convins ca are si rezerva de putere buna si nu ma va dezamagi la prima captura mai semnificativa.

Sunt realmente incantat de Shimano Compre!

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 01 Iun 2007, 17:04

christianpindichi,
vezi ca si pe forumul de pe tackletour se discuta despre shimano compre,foarte multe pareri pozitive,lansetele sunt foarte bine facute si foarte bine finisate,lucrate foarte atent si ingrijit,cu materiale de calitate.
shimano mai au sub compre,clarus im7 si convergence im6,tot asa niste lansete foarte reusite cu raport calitate/pret imbatabil.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 01 Iun 2007, 19:47

Multumesc
de 2 zile l-am primit ..e cel nou gri inchis cu frontgripul decupat.1 pice ,bine finisat al meu e un MH Fast ..ala pana in 7/8 oz.
revin cu pareri dupa prima pescuiala..asa pare a fi f reusit .

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 01 Iun 2007, 19:51

Felicitari!

Sunt aproape convins ca vei fi multzumit. MH e o marime acoperitoare ce-tzi va permite o plaja larga de naluci!

Oricum, modelul meu e mai mishto! :lol:

Sa-l spinner-esti cu placere si incredere!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 01 Iun 2007, 19:53

Thanks man
e echipat cu un stradic 1000 si PP de 5 .abia astept sa-l ud.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 01 Iun 2007, 20:13

Compre-ul merge udat cu o bere buna sau un Grant's,
Stradicul insa uda-l cu un Quantum Hot Sauce!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 01 Iun 2007, 20:15

onesti scrie:Compre-ul merge udat cu o bere buna sau un Grant's,
Stradicul insa uda-l cu un Quantum Hot Sauce!
:)) nu-i bai..mai e un sol si un twinpower...numa ca-s putin mai mari si vroiam ceva mai light ..ca mulineta

Scrie răspuns