Shimano Compre

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 02 Iun 2007, 09:21

christianpindichi scrie:Multumesc
de 2 zile l-am primit ..e cel nou gri inchis cu frontgripul decupat.1 pice ,bine finisat al meu e un MH Fast ..ala pana in 7/8 oz.
revin cu pareri dupa prima pescuiala..asa pare a fi f reusit .

Am avut lanseta asta CPS-66MHB 6'6'' MH FAST 8-17 lb 3/16-7/8 oz ( exposed blank fore grip..) ; e super faina , am pescuit cu ea in Delta , stiuca de 8,1 kg in ianuarie !!!!
Felicitari pt. achizitie ! eu am trecut pe Kistler Helium LTA.. care e cu totul altceva !!!!
Din viata scapa cine poate.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 02 Iun 2007, 12:03

sbogdan scrie:
de 2 zile l-am primit ..e cel nou gri inchis cu frontgripul decupat.1 pice ,bine finisat al meu e un MH Fast ..ala pana in 7/8 oz.

Am avut lanseta asta CPS-66MHB 6'6'' MH FAST 8-17 lb 3/16-7/8 oz ( exposed blank fore grip..) ; e super faina , am pescuit cu ea in Delta , stiuca de 8,1 kg in ianuarie !!!!
Felicitari pt. achizitie ! eu am trecut pe Kistler Helium LTA.. care e cu totul altceva !!!!
...mersi.....cu siguranta e altceva.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 04 Iun 2007, 16:26

sbogdan scrie:

Un amic de-al meu are un LTX MH. Mi s-a facut rau cand am pescuit-o. Cel mai usor si sensibil batz pe care -l cunosc. Am avut o sesiune de walleye excelenta. E dedicata in special pescuitului la jig, cred eu. El pescuieste si la stiuca cu blinkere Mepps de 3 si prinde. Totusi nu mi se pare potrivit pt naluci reactive.

Ai facut o alegere excelenta!
Bucura-te de el!

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 04 Iun 2007, 16:47

Modelul meu e LTA MH 1/4-3/4 oz ; voi vedea cum se comporta la primul tzac si in dril ; abia astept !
Multumesc de incurajare !
Din viata scapa cine poate.

Scrie răspuns