Shimano Biomaster vs Shimano Twin Power

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Re: Shimano Biomaster vs Shimano Twin Power

Mesaj de anem » 25 Sep 2013, 10:31

attilaf scrie:design and engineered in japan = made in china sau malaiezia
de aia am pomenit de 2 dintre ele si pe asta am adaugat-o doar pentru a fi acolo ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 26 Sep 2013, 11:24

Eu momentan am un TP Ci4 4000 sfa si am pescuit anul asta exclusiv cu el,mai mult la jig.
Cel mai mare peste prins un somnic de 6-7 kg.

E ok mulineta dar nu imi da increderea sa o folosesc in mod constant cu voblere mari.
Biomasterul fb fata de 4000 ci4 sfa are x-ship care am vazut la alta mulineta in ce
consta si e un plus major.

Eu sunt curios de TP nou,dupa FC,cel cu x-ship cum se comporta.

jonnybravo al tau e modelul nou cu x-ship ???

gabitoi
veteran
veteran

Mesaj de gabitoi » 27 Sep 2013, 14:54

Sunt fericitul posesor de Twin Power C 3000 HG.(http://www.ebay.com/itm/Shimano-11-TWIN ... 19e1dc8bdc) cumparat din Japonia.Am avut deasemeni si un Biomaster 2500 FB.Vreau sa va spun ca nu se pot compara cele 2 ( dar bineinteles nu se compara nici la pret).Am vazut tot felul de comentarii despre calitatea materialelor folosite la TP. Nu le stiu pe cele care se gasesc pe piata din Romania , dar modelul care il am eu face toti banii.Eu as merge pe Twin Power. Si apropos : mulinetele Shimano de pe Japonia si State nu au tambur de rezerva.
Stima.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 28 Sep 2013, 00:23

anem, daca scrie made in Japan nu inseamna ca e pt piata interna, eu la astea ma refer ca au calitate mai buna.
@lau, al meu este TP 2011 deci cu x-ship, cumparat tot de pe ebay, din Japonia.

toby
veteran
veteran

Mesaj de toby » 28 Sep 2013, 19:32

Ii dau dreptate lu gabitoi, twin power-ul il consider si eu peste biomaster.Le-am pescuit pe ambele si twin power inca mai am 2 bucati.
Johnny la noi s-a obisnuit ca multa lume sa creada ca mulinetele pentru piata Japoneza sunt lucrate mai bine decat restul, eu am pescuit multe mulinete, unele facute pt Japonia, altele pt state si altele pt europa si nu am simtit nicio diferenta.
O sa-mi spui ca nu stiu ce model de twin power pentru piata Japoneza e mai usor , e mai fiabil... mai bine inchegat, dar si pentru Europa sunt patru care mi-au trecut prin mana : fb - fc - sfa - fa , diferenta este de aspect , greutate, fiabilitate.
Depinde pe care dintre ele le compari. Sa nu uitam ca de multe ori si pretul spune care este pe primul loc din gama chiar daca se numesc : stella , twin power sau certate

giura_mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de giura_mihai » 28 Sep 2013, 22:38

Salutare :)

Pentru a va "ajuta" pun si eu o intrebare :) ..... introduc in discutie si Shimano Aspire Fa .... oare acest model este peste TP? ... sunt curios pentru ca se discuta prea putin despre aceasta mulineta.

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 30 Sep 2013, 09:14

giura_mihai scrie:Salutare :)

Pentru a va "ajuta" pun si eu o intrebare :) ..... introduc in discutie si Shimano Aspire Fa .... oare acest model este peste TP? ... sunt curios pentru ca se discuta prea putin despre aceasta mulineta.
:respekt:

Interesant.
Eu din ce am citit este copie fidela dupa Stella FB.
Doar cei ce au folosit pot spune cum se comporta pentru ca este intradevar
putin cunoscuta.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Sep 2013, 09:47

pai la ce recomandari vad pe aici e clar ca trebuie neaparat TwinPower ... nu are rost sa te uiti la Aspire sau alte "minuni" cand e clar ca twinpower-ul este tot ce isi poate dori un pescar ... mai ales daca e FC.

v-as putea trimite link-uri gramada despre cat de "bune si fiabile" sunt TP-urile si cata lume le vinde la mai putin de jumatate de pret dupa nici 2 luni de folosire ... la modelele noi fac referire. dar na ... nu are rost ...

toby
veteran
veteran

Mesaj de toby » 30 Sep 2013, 17:34

Anem nu te mai obosi sa pui link-uri ca nu are rost.Discutia era despre Twin Power, iar daca vrei ''minuni'' ia-ti Saltiga sau Stella SW, eu le pescuiesc pe Dunare , dar tu poate le gasesti si astora link-uri cu vanzari de 5% din valoarea lor.Daca mai vrei ''minuni'' iti mai enumar cateva, doar ca alea se dau degeaba, n-au valoare.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Sep 2013, 17:54

toby scrie:Anem nu te mai obosi sa pui link-uri ca nu are rost.Discutia era despre Twin Power, iar daca vrei ''minuni'' ia-ti Saltiga sau Stella SW, eu le pescuiesc pe Dunare , dar tu poate le gasesti si astora link-uri cu vanzari de 5% din valoarea lor.Daca mai vrei ''minuni'' iti mai enumar cateva, doar ca alea se dau degeaba, n-au valoare.
toby, am senzatia ca tie iti place sa te citesti singur pentru ca sincer nu vad ce legatura are mesajul de mai sus cu subiectul.

eu mi-am spus parerea despre biomaster si twinpower fb ... la fel ai facut-o si tu, daca tu ai alta parere atunci ramai cu ea, iar eu raman cu a mea.

sau nu inteleg ce nu iti convine ... poate pentru ca am pomenit de preturi de 50% pentru seconduri si stric anumite vanzari ale unor utilizatori care cam doar asta fac pe forum. mai recomandai la un moment dat complet aiurea un Loomis doar pentru ca avei tu unul la vanzare :lol:

ramai cu bine si daca ai ceva de spus la subiect spune-o ... dar nu bate campii aiurea doar pentru a te baga in seama.

Scrie răspuns