discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Jihad
- utilizator nou

-
Nu prea am gasit pe forum un subiect de genul aceasta.Sper ca nu am gresit cu nimic deschizand un topic nou.As dori ca acei care folosesc Shakespeare lures sa isi impartaseasca opiniile despre aceste "voblere".Mi-am luat recent un Shallow Sardine XS 6 cm, 2.5gr floating de la 0.20 pana la 0.40 m.Poate imi spune cineva daca a luat ceva cu el sau poate imi da-ti o alta varianta de "castig" cu altele de la Shakespeare.
Pana va mai ganditi va doresc un fir cat mai intins (numai sa nu se rupa) si C&R-ul obisnuit.Merci de informatii....

-
Sorin
- Moderator

eu zic sa schimbi producatorul cu unul serios . Arunci banii pe fereastra .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
JONES
- veteran

-
fara supare am vazut si eu voblere alea prin real si parca erau si prin selgros super jalnice finisaje ca naiba si eu destul de scumpe in genul ceva la 15 lei sardinele. Probabil cel mai rau raport pret calitate. Fara supare dar pentru chinezari prefer STRIKE PRO care sunt infinit mai atent finisate in plus ca au un pret rezonabil.
oricum mai uitat la sardinele ale erau chiar haioase

the angler is catching xxx, not by the lure
-
Cristi E
- senior

da,nu sunt bune,acum cativa ani am cumparat si eu un wobler minnow de la Shakespeare pt stiuca si nu batea deloc venea liniar prin apa,sunt facute pe banda rulanta neechilibrate si cu materiale proaste.
la banii aia poti gasii alte woblere care sunt cu adevarat prinzatoare.
-
anem
- veteran

nici mie nu mi se par niste voblere bune ... mai bine iti schimbi preferintele ... am vazut si eu si cred ca mai am unul care e produs de Shakespeare si nu merge cum trebuie sub nici o forma ...
apropos ... la ce preturi mai sunt?
la 6cm are doar 2,5 g ? .... foarte foarte usor ptr. dimensiunea asta ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Jihad
- utilizator nou

-
d4md3od scrie:nici mie nu mi se par niste voblere bune ... mai bine iti schimbi preferintele ... am vazut si eu si cred ca mai am unul care e produs de Shakespeare si nu merge cum trebuie sub nici o forma ...
apropos ... la ce preturi mai sunt?
la 6cm are doar 2,5 g ? .... foarte foarte usor ptr. dimensiunea asta ...
La pretul asta derizoriu de 9.9 lei nu imi inchipuiam ca ii ceva de capul sardinei dar mi-am zis Ce draq ca am luat 2 de la Kosma A9 floating unul de 5 cm si celalalt de 3.5 cm si surpriza :nu merge nici unul k-lumea.din cauza asta am luat de la Shakespeare.Totusi am sa il incerc.Mai am de la Salmo un DF4 cred tot floating si un Tiny de 3.Dar nu se compara cu cele de la Kosma.Mi-am spus ca inca unul nu strica la colectie
Oricum ma duc maine putin pe Somes si poate l-am prins pe ala "norocos" care a iesit pe linia de productie primul.Poate masina nu era asa de obosita

-
Sorin
- Moderator

Kosma sau Cozma ?
chiar daca e doar 9,9 lei in loc sa-i arunci pe geam mai pui 5 lei si te alegi cu ceva de calitate
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
sir.JONES scrie:. Fara supare dar pentru chinezari prefer STRIKE PRO care sunt infinit mai atent finisate in plus ca au un pret rezonabil.
oricum mai uitat la sardinele ale erau chiar haioase

Strike Pro rules, un raport calitate-pret excelent. De curand le-am descoperit si eu si sunt pe la acelas pret cu shakespeare care apropos,
sunt pilaf. Am un minnow neechilibrat deloc, vine intr-o parte. Rotativele de la shakespeare sunt interesante si vibreaza bine, dar nu alea mici de 0 sau 1 care am avut surpriza sa constat ca nu se invart decat daca mulinez super fast.
-
adi777
- veteran

-
sunt wobblere bune, dar cauta seria Big S, sunt chiar celebre, cauta opinii despre ele sa vezi ca nu vorbesc prostii. Cat despre astea de la noi, ma abtin.
-
doc
- utilizator constant

voblerele shakspeare is niste gunoaie cel putin alea care le am eu,in schimb rotativele.........una rosie mi a salvat candva o partida!