Shakespeare lures!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jihad
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Jihad » 12 Mai 2007, 11:02

doc scrie:voblerele shakspeare is niste gunoaie cel putin alea care le am eu,in schimb rotativele.........una rosie mi a salvat candva o partida! :D

Mdeah.am ajuns si eu la comcluzia ca mai bine mai puneam inca vreo 6 lei si imi luam draqului ceva de la Salmo si putin mai mult pt un Rapala.Asta e!Fiecare se convinge singur!NU MAI CUMPARATI ASA CEVA ma refer la gunoaiele de voblere.Poate rotativele...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 12 Mai 2007, 11:07

Bogdan_Alex scrie:
sir.JONES scrie:. Fara supare dar pentru chinezari prefer STRIKE PRO care sunt infinit mai atent finisate in plus ca au un pret rezonabil.
oricum mai uitat la sardinele ale erau chiar haioase :shock:
Strike Pro rules, un raport calitate-pret excelent. De curand le-am descoperit si eu si sunt pe la acelas pret cu shakespeare care apropos, sunt pilaf. Am un minnow neechilibrat deloc, vine intr-o parte. Rotativele de la shakespeare sunt interesante si vibreaza bine, dar nu alea mici de 0 sau 1 care am avut surpriza sa constat ca nu se invart decat daca mulinez super fast.

Shakespeare sunt de toata jena......, arata ca dreaq, se misca ca dreaq....
Poate Salmo, Rapala, Down si de ce nu Strike Pro care sunt chiar ok raportand calitate - pret.
In plus arata bine si bat la fel de bine...
Deci concluziile le trageti singuri.
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Scrie răspuns