shaduri diverse

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

shaduri diverse

Mesaj de danr » 21 Sep 2004, 09:32

mi-am comandat de curand

Bass Assassin® Sea Shad Assassin
Bass Pro Shops® XPS™ Lazer Eye™ Squirmin' Shad
Bass Pro Shops® Squirmin' Shad

a pescuit cineva cu ele ?
squirmin shad-ul este impregnta cu atractant YUM, a pescuit cineva cu YUM ?

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 21 Sep 2004, 10:08

Bass Pro Shops® Squirmin' Shad am si eu Firetiger da inca nu s-au dovedit f eficiente. De altfel nici nu le-am pescuit mult. Nu stiu daca sunt impregnate cu yum dar sunt sarate. Problema cu ele e ca alea de 3" sunt de fapt de vreo 5-6 cm. Asa ca e bine daca ti-ai comandat de alea de 4".

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Sep 2004, 10:24

ouch.....
mi-am comandat de 3"
daca nu au 7,5 cm jumatem, ii dau in judecata :)
si firetiger-urile le-am comandat din greseala de 2" :((

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 21 Sep 2004, 10:32

Vezi ca i-am dat lu Costica vreo 2 de alea de 3" asa ca le poti vedea la el. Numai daca tragi de ele si le intinzi au 7,5 cm :) Si alea de 2" ... nu stiu da imi imaginez :? Vreau sa-mi mai comand si eu da de 4", poate alea au vreo 8 cm.

Mulder
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mulder » 21 Sep 2004, 10:34

Eu am dat cu Yum Walleye Grub dar sunt cam mici. Am luat la ei salau in februarie cand nu prea se prindea ... in rest nu prea i-am mai incercat ca sunt mici. Au miros de ANASON!!!!
Mai e un atractant de la Yum LPT care probabil e pe baza de feromoni ca nu prea are miros (a ulei :roll: ) ... asta dat pe momeala ... nu's ce sa zic ... au fost zile cand am prins mai mult decat colegul de suferinta :lol: dar nu stiu daca din cauza atractantului.
Astia de ai zis tu de ei nu stiu cum miros ... probabil sunt dati cu atractant LPT.

Oricum shadurile normale au un miros ... de plastic ... si tot merg ... :wink:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 21 Sep 2004, 11:41

Domnilor, eu m-am indragostit de ele de cum le-am vazut. N-am rezistat si am cerut de la Mandy vreo 2!
Deasemenea ma indragostisem de niste salt-shake-uri (cred) pe care le-am vazut la Dan in cantitati industriale (da' n-a fost dragoste la prima vedere). Acum mi-ai zis ca nu mai sunt la vanzare. Ptiu!
Imi placeau alea pt ca erau mai fusiforme, iar in curent puternic am observat ca e mai bine asa (opun rezistenta mai mica in curent, deci le poti juca mai marunt, drept pt care shadurile mari pe care le folosesc pe Dunare, le mai tund pe burta; pt ca nu iese prea bine taietura, din cauza ca foarfeca e mica, le finisez cu o bricheta :wink: ).

Si acum intrebarile:
1. Unde (in Ro) gasesc shaduri mai fusiforme?
2. Unde (in Ro) ati vazut jerk-baituri de vanzare?

Jean Scurtu

YUM biological Gamefish Attractant

Mesaj de Jean Scurtu » 21 Sep 2004, 12:28

Dane,

Eu pescuiesc frecvent cu TOURNAMEMT YUM Squirmin' Bait Series TRI-COLOR CRAPPIE GRUB FIRETRUCE de 2 inch si sant foarte multumit .
Cand apa era f. limpede,pescuind la white bass,am prins mai bine decat cu Bass Assassin si mai mult peste decat cei din jurul meu(am prins in Golful Mexic cu acelas crappie grub de 2 inch calcan si alti pesti de apa sarata)
Consider YUM bun,dar atractantul nu e destul pentru a prinde pesti sant mult mai multe altele pe care probabil le sti.
Ca parere personala pot spune ca prind mai mult peste cu twistere mai mici decat cu cele mai mari.Ieri noapte pescuind in golf am umplut cooler-ul cu SAND TROUT si SEA TROUT ,pe cand cei din jur nu prea prindeau(se pescuieste ,folosind un generator electric si doua proiectoare ,la lumina artificiala ).
Am prins deoarece pescuiam mai fin cu twistere(BASS ASSASSIN CRYSTAL SHAD de 2 inch) mai mici facute pentru pescuit la crappie, deci pentru apa dulce,pe cand celalti pescari foloseau twistere mari.
Asa ca nu te intrista daca twisterele comandate de tine sant mai mici...s-ar putea sa ai surprize placute.

Fir intins,

Jean

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Sep 2004, 13:54

Parerea mea e ca atractantul pus pe naluci nu mareste numarul atacurilor ci scade numarul rateurilor.
Asta deoarece pestele urmareste naluca pe care o detecteaza vizual sau cu senzorii liniei laterale. In momentul atacului simte ca nu e naturala si o lasa rapid. Daca naluca e data cu atractant (de calitate, nu facatura) atunci pestele simte ceva mai natural si retine naluca in gura o fractiune de secunda in plus. Suficient pentru a micsora procentajul ratarilor de intepare.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 21 Sep 2004, 14:44

Asa explicau si in AVP.

Eu zic ca in ceea ce priveste taratul jigului pe fund, mai ales daca exista ceva curent, logica imi spune ca ar trebui sa-l atraga mirosul.

Iar treaba cu saratul shadurilor mi se pare geniala (avand in vedere mirosul sarat al sangelui, etc.). Nu stiu cum i sa pare pestelui! :?:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Sep 2004, 22:56

cata idiotenieeeeeee !!!!! :oops:

am plasat orderul acum 2 zile la basspro shops si cand ma uit sa vad daca au trimis pachetul, ce crezi ?????

nimic, mi-a disparut orderul pur si simplu !!!!!!
scriu la customer service, si ce raspuns primesc ?

" Dan,
Thank you for your inquiry. We do not ship to your area.

Best Regards,
Janice
Bass Pro Shops "

Concluzia despre Basspro shops ?
Un site de ****, unde nu scrie nicaieri ca nu livreaza in Romania, unde poti plasa linistit comanda si unde poti selecta linistit Romania ca tara de livrare, unde iti dispare orderul pur si simplu din contul de pe site, si unde nici macar nu au bunul simt sa-ti dea un mail si sa-ti spuna sa te duci dreaq, tre sa stai tu ca prostu si sa te minunezi ca ti-a disparut comanda !!!!

Pentru cine "stie" engleza: FUCK basspro shops
am zis am zis :oops: :oops:

Scrie răspuns